Instagram hesabinin askıya alınması

ahmett377

Yoctopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba 3 yıllık Instagram hesabim 10 Aralık'ta sebepsiz bir şekilde askıya alindi itiraz ettim ve 2 gündür itirazin sonucunu bekliyorum. Bu iki günde birkac kere yeni hesap açmayı denedim ama hepsi bir saat içinde kapatıldı. Instagram'a hiçbir şekilde giremiyorum ve Instagram supporta mail de attım. Bu konuda yardım edecek var mı?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-12-12-14-58-53-149_com.android.chrome-edit.jpg
    Screenshot_2024-12-12-14-58-53-149_com.android.chrome-edit.jpg
    64,4 KB · Görüntüleme: 99
Öncelikle merhaba 3 yıllık Instagram hesabim 10 Aralık'ta sebepsiz bir şekilde askıya alindi itiraz ettim ve 2 gündür itirazin sonucunu bekliyorum. Bu iki günde birkac kere yeni hesap açmayı denedim ama hepsi bir saat içinde kapatıldı. Instagram'a hiçbir şekilde giremiyorum ve Instagram supporta mail de attım. Bu konuda yardım edecek var mı?

Sebebi verilmiş ve bu uyarıyı nasıl almayı becerdin?

Bir daha sosyal medya kullanma eğer cidden bu denilenleri yaptıysan.

bunun olmasının nedeni nedir?
Diye kocaman yazıyor.
dediğim gibi hicbir sey yapmadım bunun olmasının nedeni nedir derken örnek olarak eğer bunlari yaptıysan demis yaptın dememis

"Bunun olmasının nedeni nedir?" yazan yerdeki sebepler... Bunlar cidden doğru mu?
dediğim gibi böyle bisey yapmadım sistem hatası oldugunu dusunuyorum

Dediğim gibi hiçbir şey yapmadım bunun olmasının nedeni nedir derken örnek olarak eğer bunlari yaptıysan demis yaptın dememis.

Yaptıysan değil, kurallarımıza uymuyor demiş. Demek ki yapmışsınız. Hatalıysa açılır hesabınız değilse açılmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı