Instagram satıcısı ve Dolandırılma ihtimalim

yazılanlar ne kadar doğru bilmiyorum ama ben pocophone x3 telefon aldım bu arkadaştan elime ulaştı şimdilik bi sıkıntı çıkmadan umarım da çıkmaz

yazılanlar ne kadar doğru bilmiyorum ama ben pocophone x3 telefon aldım bu arkadaştan elime ulaştı şimdilik bi sıkıntı çıkmadan umarım da çıkmaz
Şansınız varsa çıkmaz. Ben de bu işlerin içindeydim. Eğer kart sahibi dava açarsa ürünü teslim alan kişi hakkında suçlama yapılır ve bu suçun cezası baya ağır. Umarım başınız yanmaz.

Kanka şimdi 10 tane keriz bulucağız 50TL kazanacağız kişi başı (!).

simdi benim boyle olduğundan haberim yoktu yine de suç benim üstüme mi kalcak böyle bir durum olursa ?

simdi benim boyle olduğundan haberim yoktu yine de suç benim üstüme mi kalcak böyle bir durum olursa ?
Genelde kullanılan CC ler yabancı insanlara ait. Dava açan çok az gördüm. Dava açılsa bile sizin kanıt sunmanız gerekir. Kanunda cezadan haberiniz olmazsa gerekli kolaylıkların sağlandığı maddeler var. Siz yine de satıcı ile olan konuşmaları elinizde tutun.

Referanslardan birini aynı işi yapan 2 hesapta gördüm, onunla olan konuşmam ektedir.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20210207-222609_Instagram.jpg
    50,7 KB · Görüntüleme: 112
  • Screenshot_20210207-222619_Instagram.jpg
    56,8 KB · Görüntüleme: 110
  • Screenshot_20210207-222623_Instagram.jpg
    53,1 KB · Görüntüleme: 102
  • Screenshot_20210207-222924_Instagram.jpg
    56,8 KB · Görüntüleme: 101
Hocam hiç bulaşmayın boşuna başınız yanmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…