yazılanlar ne kadar doğru bilmiyorum ama ben pocophone x3 telefon aldım bu arkadaştan elime ulaştı şimdilik bi sıkıntı çıkmadan umarım da çıkmazMerhabalar. Instagram üzerinde lilerenkorkmaz adlı bir sayfa Kanada sunucuları üzerinden çoğu sayfada düşük fiyata Trendyol, Hepsiburada, Yemeksepeti, Valorant VP gibi şeyler satılıyor. Normalde inanmam bunlara gülüp geçerim. Ancak bu kişi güvence olarak Trendyol hesabıma 50 TL atacağını ödemeyi sonra alacağını söylüyor. Instagram'dan sizde bakabilirsiniz. Ne yapmamı önerirsiniz acaba?
Şansınız varsa çıkmaz. Ben de bu işlerin içindeydim. Eğer kart sahibi dava açarsa ürünü teslim alan kişi hakkında suçlama yapılır ve bu suçun cezası baya ağır. Umarım başınız yanmaz.yazılanlar ne kadar doğru bilmiyorum ama ben pocophone x3 telefon aldım bu arkadaştan elime ulaştı şimdilik bi sıkıntı çıkmadan umarım da çıkmaz![]()
Bunu yapan kişiler para aklıyorlar. Alan kişi sanıyor ki 3000 lira olan telefonu 1500 verip aldım. Üstüne kalan suçtan haberi yok. Satıcı ise elini sürmeden 1500 lira cebine koyuyor.Kanka şimdi 10 tane keriz bulucağız 50TL kazanacağız kişi başı (!).
Bunu yapan kişiler para aklıyorlar. Alan kişi sanıyor ki 3000 lira olan telefonu 1500 verip aldım. Üstüne kalan suçtan haberi yok. Satıcı ise elini sürmeden 1500 lira cebine koyuyor.
simdi benim boyle olduğundan haberim yoktu yine de suç benim üstüme mi kalcak böyle bir durum olursa ?Şansınız varsa çıkmaz. Ben de bu işlerin içindeydim. Eğer kart sahibi dava açarsa ürünü teslim alan kişi hakkında suçlama yapılır ve bu suçun cezası baya ağır. Umarım başınız yanmaz.
Genelde kullanılan CC ler yabancı insanlara ait. Dava açan çok az gördüm. Dava açılsa bile sizin kanıt sunmanız gerekir. Kanunda cezadan haberiniz olmazsa gerekli kolaylıkların sağlandığı maddeler var. Siz yine de satıcı ile olan konuşmaları elinizde tutun.simdi benim boyle olduğundan haberim yoktu yine de suç benim üstüme mi kalcak böyle bir durum olursa ?
Hocam hiç bulaşmayın boşuna başınız yanmasın.simdi benim boyle olduğundan haberim yoktu yine de suç benim üstüme mi kalcak böyle bir durum olursa ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.