Benim girdiğim yayın kanallarında çoğunlukla "yöneticiler mesaj gönderebilir" gibisinden yazı yazıyordu. Onun haricinde aslında gönderebilmeniz lazım aslındaInstagram yayın kanallarındaki mesajlara yanıt veremiyorum. Daha doğrusu başkaları yanıt veriyor ama bende direkt yanıtlar ve yanıt verme gözükmüyor.
Benim girdiğim yayın kanallarında çoğunlukla "yöneticiler mesaj gönderebilir" gibisinden yazı yazıyordu. Onun haricinde aslında gönderebilmeniz lazım aslında.
Başkaları gönderebliyor ama ben ne gonderebiliyorum ne de gorebiliyorum.
Sorunu çözebildiniz mi aynı sorun bende de var.
Kısıtlama benzeri birşeyde yemedim Telefon yurtdışından diye düşünüyorum sorunu ayrıca kurcaladığımda instangramda bir ayar vardı ordan açılıyordu ama benim instangramda o ayar hiç gözükmüyorduKanka hiç kısıtlama yediysen ondan dolayı güvenlik amaçlı izin vermiyor Instagram.
Kısıtlama benzeri bir şeyde yemedim telefon yurt dışından diye düşünüyorum sorunu ayrıca kurcaladığımda Instagram'da bir ayar vardı oradan açılıyordu ama benim Instagram'da o ayar hiç gözükmüyordu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.