Aslinda olay sosyal medyasiz yasayamamamiz veya sosyal medyaya bagliligimiz degil. Hani diyorlar ya bazen herhangi bir sosyal medya programi kapatildiginda "asosyal varliklar birazcik disari cikin hava alin" gibi assalayici sozler. Asil olay saçma durumlar icin alinan yanlış ve yersiz kararlar. Deprem zamani oldugu gibi. Instagram kapatilsa ne? Cogu yayilma isleri Twitter veya TikTok'da oluyor. Yakinlarda cikan siyasi bir bireyin uygunsuz videosu Twitter'de gundem oldu. Anlayacağınız uzere biz burada Instagram'siz yasayamadigimiz icin degil, yanlış kararlar alindigi icin burada tepki koyuyoruz. Her neyse zaten ne zaman dogru kararlari dogru zamanda verdik ki bu olay da klasik bir Türkiye olayi deyip gec.

Bir onu bir bunu diye kafalarına göre engelliyorlar. Umarım açılır. Bir daha ki hangi site olacak acaba?

Son düzenleme:
Bir onu bir bunu diye kafalarına göre engelliyorlar. Umarım açılır. Bir dahaki hangi site olacak acaba?

Ekşi üzerinden biraz baktığımda çoğu kişi Meta uygulamalarının sırasıyla engelleneceğini söylemiş. Tabii bunlar uygulamaya geçmeden teoriden öteye gitmez. Ama bilmiyorum, yaşadığımız ülke belli. Her an her şey uygulanabilir, her karar alınabilir.

Türk Telekom ve Türk Telekom altyapısı kullanılan ISS'lerde sıkıntı şu an için. Şayet yasak yanlışlıkla getirilmediyse, uygulanmaya devam edecekse diğer ISS'lerde de güncellenir yakın zamanda.

Turkcell mobil veriyle ben de erişiyorum.

Az önce Turkcell mobil veri ile denedim bağlantı sağlanılamıyor.

Az önce Turkcell mobil veri ile denedim bağlantı sağlanılamıyor.
Aynı şekilde Türk Telekom ve Vodafone üzerinden giremiyorum.

Fakat az önce arkadaşım yazdı ve mesajı geldi aynı şekilde bende ona mesaj gönderebiliyorum fakat başka hiçbir şey yüklenmiyor.

Sabah uyandığımda bütün operatörler engel yemiş olur diye tahmin ediyorum. Bakalım ne kadar engel devam edecek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı