Geçmişte oldu diye biliyorum.
Diğer milletin insanları internet özgürlükçü bir yer diyerek devleti protesto eder, bizim millet sanki normal bir şeymiş gibi kabulleniyor yasağı. Parasını verdiğim şeyi istediğim gibi basit bir işte bile kullanamayacaksam neden para ödüyorum?

Diğer milletin insanları internet özgürlükçü bir yer diyerek devleti protesto eder, bizim millet sanki normal bir şeymiş gibi kabulleniyor yasağı. Parasını verdiğim şeyi istediğim gibi basit bir işte bile kullanamayacaksam neden para ödüyorum?

Twitter'da savunanlar var. Kimlere ne anlatıyoruz...

1722568142198.png

Son dakika diye paylaştıkları haberi 2 saat önce tespit edip konusunu açıyoruz. Yetişmeleri biraz geç oldu gibi sanki. :D

Konuşulmaya başlanır artık bu konu. Yatın uyuyun arkadaşlar siz de, saat geç oldu. Gün içerisinde net detayları da öğreniriz.

Eki Görüntüle 2271266

Son dakika diye paylaştıkları haberi 2 saat önce tespit edip konusunu açıyoruz. Yetişmeleri biraz geç oldu gibi sanki. :D

Konuşulmaya başlanır artık bu konu.
Bizim hızımız derim, başka da bir şey demiyorum. :D Sabah haber üstüne haberi yapılır, daha uyanmadılar.

Tekrar belirteyim, Türk Telekom ve Vodafone ile denedim her türlü mesaj geliyor ve gönderebiliyorum. Fakat başka hiçbir şey yüklenimoyr.
Türkcell 30 dakika öncesine kadar erişilebiliyordu. Şu an Türkcell'de gitti.

Instagram şehit olan Hamas liderinin görüntülerini kaldırmaya başlamış. Ona tepki olabilir mi?

Böyle bir engel koyuluyor, neden koyulduğunu bile açıklamıyorlar. Açıklayana kadar teori üretmekten başka fikrimiz yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı