Heh gelmişler yine. Beğenmiyorsan kullanma birader, sen sevmiyorsun diye benim özgürlüğüm kısıtlanıyor.Umarım 3 ay değil 30 yıl engelli kalır instagram. Şer yuvası aile yıkan bir yer tamamiyle.
Ben zaten kullanmıyorum. Hiç özgürlüğüm kısıtlanmış gibi hissetmiyorum. Bunu kim uydurduysa yazık olmuş. Bence instagram kullanırken özgürlüğün kısıtlanıyor. Biraz geniş düşün.Heh gelmişler yine. Beğenmiyorsan kullanma birader, sen sevmiyorsun diye benim özgürlüğüm kısıtlanıyor.
Ben zaten kullanmıyorum. Hiç özgürlüğüm kısıtlanmış gibi hissetmiyorum. Bunu kim uydurduysa yazık olmuş. Bence Instagram kullanırken özgürlüğün kısıtlanıyor. Biraz geniş düşün.
Bu anayasa mahkemesi olayı bu konuda konuşuldu mu bilmiyorum bu videoda bahsediyor yeni öğrendim.
Öyle zaten. Katalog suçları falan hikaye. Katalog suçlarının yanına bir de Atatürk’e hakaret ibaresi koymuşlar ki çok tepki gelmesin diye. Arka tarafımla gülerim ancak. Katalog suçuymuş. Aynen.Benim bildiğime erişim engelinin adına yas ilan edilen Arap lideriyle bir alakası olduğu. Ne kadar doğru, ne kadar yanlış bilmiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.