Heh gelmişler yine. Beğenmiyorsan kullanma birader, sen sevmiyorsun diye benim özgürlüğüm kısıtlanıyor.
Ben zaten kullanmıyorum. Hiç özgürlüğüm kısıtlanmış gibi hissetmiyorum. Bunu kim uydurduysa yazık olmuş. Bence instagram kullanırken özgürlüğün kısıtlanıyor. Biraz geniş düşün.

Ben zaten kullanmıyorum. Hiç özgürlüğüm kısıtlanmış gibi hissetmiyorum. Bunu kim uydurduysa yazık olmuş. Bence Instagram kullanırken özgürlüğün kısıtlanıyor. Biraz geniş düşün.

Kullanmıyorsanız neden başkaların kullanmasına karışıyorsunuz? Yuva yıkan demişsiniz. Sanırım sizin de yuvanız yıkıldı, nedir bu acı?

Bu anayasa mahkemesi olayı bu konuda konuşuldu mu bilmiyorum bu videoda bahsediyor yeni öğrendim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu anayasa mahkemesi olayı bu konuda konuşuldu mu bilmiyorum bu videoda bahsediyor yeni öğrendim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Önce yasağın iptalini tweet attılar, sonra sildiler, sonra iptal devam ediyor sitemizde yoğunluk var diye tekrar tweet attılar. Padişah fermanı geliyor ona göre hareket ediyorlar. İran’a, Irak’a döndü iyice ülke.

Benim bildiğime erişim engelinin adına yas ilan edilen Arap lideriyle bir alakası olduğu. Ne kadar doğru, ne kadar yanlış bilmiyorum.
Öyle zaten. Katalog suçları falan hikaye. Katalog suçlarının yanına bir de Atatürk’e hakaret ibaresi koymuşlar ki çok tepki gelmesin diye. Arka tarafımla gülerim ancak. Katalog suçuymuş. Aynen.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı