Yasak çözüm değil ayrıca hoşuna gitmiyorsa izleme bu kadar basit sen sırf sevmiyorsun diye bu uygulamayı kullanan insanları göz ardı edemezsin.

Çok haklı bir yorum siz sevmiyorsunuz diye başka insanların zevkinden mahrum edemezsin ben Instagram X harici kullanmıyorum ama hiçbirinin kapatılmasını istemiyorum kimisi ekmeğini oradan kazanıyor yani.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok haklı bir yorum siz sevmiyorsunuz diye başka insanların zevkinden mahrum edemezsin ben Instagram X harici kullanmıyorum ama hiçbirinin kapatılmasını istemiyorum kimisi ekmeğini oradan kazanıyor yani.

Reis sana da aynı şeyi diyeyim ben sevmiyorum diye kapatacak halleri yok TikTok boş beleş bir uygulama zaten kapanacak deniyordu ekmeğini kazanan parasını çekip işine bakıyor seninde söylemene gerek yok ben arkadaşa yazdım zaten.

Yorum yapmaya gerek bile yok artık sanırım. Turkcell kullanıyorum hem mobil veri hem ev internetinde de giriş yapamıyorum.

Burada insanların özgürlükleri kısıtlanıyor ve bu normalleştirilmeye çalışıyor. Ben istesem vpnlede girerim ama sorun bu değil mesela özgürlük ben OnlyFans iyi bakmıyorum (öznel) fakat buna karşı çıkmıyorum çünkü bunun kullanıcıları var ve insanların kendi özgürlükleri eğer her uygulama böyle olacaksa sosyal medya kullanmayalım mı isteyen kullanır isteyen kullanmaz ve 50 milyonlarda Türkiyede kullanıcısı olan bir uygulamayı yasaklamak aşırı saçma ve isteyen VPN'le girer diye boş boş yorum yapmayın özgürlük söz konusu bence yakında hatalarının farkına varıp erişimi açarlar.(öznel 2)(inşAllah) burada arkadaşlar öznel yazdığım yerler benim düşüncelerim bilmeyen varsa o yüzden bunu da söyleyim saygılar.

Bir X kullanıcısı bugece YouTube'a da erişim engeli geleceğini yazmış ama başka hiçbir yerde bunu göremedim. Bilgisi olan var mı?
Kendi düşüncesi bence ama ihtimal var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı