Aynen öyle bu insanların sinirlerini germekten başka hiçbir işe yaramaz. Ayrıca Bu memleketin yönetim şekli Cumhuriyettir Eğer böyle bir karar alınacaksa bile devlet bunu halka arz etmeli ve öyle karar vermelidir.
Mesala onların yaptığı hata yüzünden millet bir birine düşüyor 61 sayfalık konu 1 gün içinde.(Bir birini düşüyo derken biri A B yi savunuyor.)

Hiç zannetmiyorum zaten yayılacağı kadar yayıldı o olay bu arada bu ifşalarında yayınlanması bu kadar kolay olmamalı bence her önüne gelen ifşa paylaşıyor ama hiç sonunu düşünmüyorlar bir onlar akıllı ya zaten yakalanmayacaklarını düşünüyorlar özel hayatın gizliliği diye bir madde var bunu da eleştirecek arkadaşlara söyleyeyim o izlediğiniz ifşalar yasa dışı haberiniz olsun :)
Zaten ben sadece görsellerini gördüm. Birde üstüne Reels videolarında bunun mizahını yapınca az çok ne olduğunu anladım. Ben pek gerçek olduğunuda sanmıyorum açıkcası ancak bunun gerçek olsun veya olmasın paylaşılması kesinlikle dediğiniz gibi yasa dışıdır.

Bu zamana kadar boş yere getirilen sosyal medya kısıtlaması görmedim sadece bir ara Cumhurbaşkanı'nın bir yakını hakkında yayılan şeylerden dolayı getirilen kısıtlama dışında kısacası getirilen kararlar yerli yerinde o yüzden abartılacak bir şey yok.

Ya hocam zaten hiçbir kısıtlama boşuna gelmez bir devlet afedersiniz zırdeli mi de boşuna kısıtlama getirsin yani devletimiz bu olayların önünü alamadığından dolayı kapattı bakın açılsın yine eskisi gibi olacak yani bence açılmaması daha iyi en azından yine böyle olacaksa ama kısıtlama getirilerse çok iyi bir adım atmış olurlar ayrıca hala savunuyorum ve sürekli savunacağım yüz tanıma sisteminin gelmesi artık şart küçük çocuklar için bari gelse çok iyi olur ebeveynlerin çoğu önünü yine alamıyor bari Instagram ilgilense bu konuyla her şey çok daha iyi olur eminim benim fikirlerim bu yönde.

Zaten ben sadece görsellerini gördüm. Bir de üstüne Reels videolarında bunun mizahını yapınca az çok ne olduğunu anladım. Ben pek gerçek olduğunu da sanmıyorum açıkçası ancak bunun gerçek olsun veya olmasın paylaşılması kesinlikle dediğiniz gibi yasa dışıdır.

Ya hocam zaten bunların Google gibi yerlerde bile paylaşılması aslında suç bakmayın fake bile olsa o kişiye hitap ediyor bence böyle şeylerin yaptırımı çok ağır olmalı diye düşünmekteyim bu arada bende gerçek olduklarını düşünmüyorum hadise ifşa olsun gibi gibi hocam sarıgül olayı hariç ama ben ona hala inanmaktayım.

Yalnızca kendi fotoğraf ve videolarınızı paylaşın ve yasalara daima uyun. Instagram'daki herkese saygı duyun. İnsanlara spam göndermeyin veya çıplaklık barındıran içerikler paylaşmayın.

Google'da buldum VPN açtım bir de hesap aç diyor üşendim kusura bakmayın ifşa veya çıplaklık paylaşanlara kurallara uymayanlara engel atılacak. Sonuçta Enes'in dediği gibi onların paylaşılacağı platform farklı diye. Onun dışındakiler ebevyn sorumluluğunda.

Ya kuralları biliyorum emin olmadan bir şey söylemeyeyim diye kurallara bakmaya girdim şimdi onun içinde VPN açıyorum.

VPN içinde bence erişimi kapatırlar diye düşünmekteyim hocam sonuçta farklı bir ağdan bağlanıyorsunuz devlet zaten herkesin şu an VPN ile girdiğini biliyordur ve bununla ilgilide adımlarını bence atacaktır belki saatler sonra.

Yalnızca kendi fotoğraf ve videolarınızı paylaşın ve yasalara daima uyun. Instagram'daki herkese saygı duyun. İnsanlara spam göndermeyin veya çıplaklık barındıran içerikler paylaşmayın.

Google'da buldum VPN açtım bir de hesap aç diyor üşendim kusura bakmayın ifşa veya çıplaklık paylaşanlara kurallara uymayanlara engel atılacak. Sonuçta Enes'in dediği gibi onların paylaşılacağı platform farklı diye. Onun dışındakiler ebevyn sorumluluğunda.

Oh be dedirtti şu açıklama engel atılması yerine bence banlanmaları daha mantıklı olurdu şahsen IP ban falan yeseler çok iyi olurdu belki öyle bir şey yaparlar umarımda yaparlar yani zaten bunlara önceden önlem alınması gerekiyordu ancak kısmet bugüneymiş eğer böyle bir şey yapılırsa kullanmaya tekrar başlayacağım bakalım artık hocam bu arada ebeveyn kısmına hala katılmıyorum neden diye soracaksanız yine önü alınmayacak dediğim gibi yüz tanıma gelse çok iyi olurdu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı