@BlackRazorX hocam, o kişi haksız olabilir ancak bu kadar ters çıkışmana gerek yoktu. İnstagram bir çok insanın para kazandığı bir plartform olduğu için karar yanlış. Ayrıca Arap ve Afgan dediklerinin sen müslüman mı sanıyorsun ki böyle konuşuyorsun. Araplar fuhuş partisi düzenler, amerikan köpeği diğeri kelle alır müslümanlık bu değil. Hocam lütfen biraz araştırın.
Dostum ben 35 yaşını geçmiş birisiyim, neyin ne olduğunu biliyorum. Müslümanlıktan dem vurmadım zaten, oranın kültürü tam olarak bu, arap molla kültürü. Tehlikenin boyutu o kadar büyük ki bu vatandaş ancak kendi başına geldiği zaman fark edecek ama iş işten geçmiş olacak. Fırsatınız varken yurtdışına taşının, bu ülkeden umut yok artık. Çünkü ülke insanının kafa yapısı tam olarak bu.

Umarım tamamen kapatılır ülke halkını uyutan bin bir türlü rezaletin olduğu bir yer instagram.
Kapatmakla o rezaleti yapanlar ahlaklı birer insan mı olacak sanıyorsun?
Şeriat ülkelerinde her türlü yasak var ama ahlaksızlık diz boyu. Neyi baskılarsan toplumda onu patlatırsın, unutma.

Hocam bunlara laf anlatılmaz ya, hak ediyorlar.
Evet ama dünden beri sürekli kapanmasından mutlu olan bir kitle var ve bu beni çok rahatsız ediyor. Cinsellikten çıplaklıktan dem vuruyorlar ancak algoritma siz neye bakıyorsanız ona göre keşfet kısmına o içerikleri getiriyor. Demek ki kendileri bakıyor, millete ahlak din iman satıyorlar. Benim tilt olduğum nokta bu iki yüzlü Orta Doğulu zihniyeti.

Son düzenleme:
Evet ama dünden beri sürekli kapanmasından mutlu olan bir kitle var ve bu beni çok rahatsız eziyor. Cinsellikten çıplaklıktan dem vuruyorlar ancak algoritma siz neye bakıyorsanız ona göre keşfet kısmına o içerikleri getiriyor. Demek ki kendileri bakıyor, millete ahlak din iman satıyorlar. Benim tilt olduğum nokta bu iki yüzlü Orta Doğulu zihniyeti.
Hocam cinsellik, çıplaklık gibi şeyler izlesem bu kimseyi ilgilendirmez ki, istersem giderim +18 video izlerim kimse hesabını soramaz, burası laik bir ülke.

Evet ama dünden beri sürekli kapanmasından mutlu olan bir kitle var ve bu beni çok rahatsız eziyor. Cinsellikten çıplaklıktan dem vuruyorlar ancak algoritma siz neye bakıyorsanız ona göre keşfet kısmına o içerikleri getiriyor. Demek ki kendileri bakıyor, millete ahlak din iman satıyorlar. Benim tilt olduğum nokta bu iki yüzlü Orta Doğulu zihniyeti.
Ben de rahatsız oluyorum ama bu ülkede böyle bi kesim oldukça güç bulacaklar, istedikleri her şeyi yasaklayabilirler, adamlar tepki bile göstermiyor baksana. Ekşiye giriyorum yattığı yerden para kazanan influencerlara iyi oldu falan yazmışlar, ulan o zaman sen de yattığın yerden video çek kazan, seni engelleyen ne. Çekememezlikten aptal aptal düşünceler benimsiyorlar.

Derhal erken seçim olmalı. Bu nasıl bir iştir ya. Kimseden adamakıllı bir tepki yok. Daha ne olmalı bu insanların aklının başına gelmesi için.

Senin gibilerin modern dünyada bu çağda yeri yok, çok ciddiyim. Git arapların Afgan'ların olduğu yerde yaşa, milyonlarca insanın özgürlüğünü elinden alamazsın, destekleyemezsin. Yarın senin alanına saldırıldığında sakın adalet diye yakınma o zaman.

Reisin bildiği vardır baş kaldırılmaz diyenler var.

Reisin bildiği vardır baş kaldırılmaz diyenler var.

Kimse mi öğretmedi monarşi, demokrasi falan nedir diye.

Konu ile alakalı ama burada konuşulanlardan uzak bir şey soracağım. WARP kullanarak Instagram'a girmek yasak mı? Bir srun olur mu? Herkes bir şekilde giriyor herhalde yine de. Ama bu bir sorun olur mu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı