Instagram'da +18 videolar çıkıyor

Adamı aslan ısırıyor, çocuğa motorla çarpıyor adam hindu Tanrı'sı çıkıyor bi' anda poz veriyor. Naptılar uygulamaya 😂😂

Zaten garip brain rot bir yer bir de +18 çizgi roman siteleri falan çıkıyor şimdi de vahşet içerikleri düzelir umarım yoksa YT Shorts abi

Gördüğüm kadarıyla dünyanın her yerinde böyle. Belki de bir topluluk uygulamaya böyle videolarla abanarak herkesin karşısına çıkmasını sağladı. Aklıma başka açıklama gelmedi.

Bendede var bu heleki bugün çok oldu bir tane kız spor musabakasinda cropuju acıyor , bebek emzirme , polislerin adamla catapatlari x keşfettim sanki instaya girdi gibi. Ve bu sadece bana değil srkadaslarimida oldu.

Uygulayabilirsiniz, belki bir nevi çözüm olur.
Genel kitlede olan; vahşet, +18 içerik, kavga videoları gösterilme sorunundan sonra uygulanırsa ilgilenmediğiniz içerikleri görmeme bakımından daha etkili olacaktır.

YT shorstdan devam.

Aynen öyle ya en azından YT kontrol ediyor videoları.

Var var onlar da var cinsel videolar ve benzeri şeyler de çıkmaya başladı ama dikkatimi çeken çoğu böyle daha bize uzak kısımlar daha çok medeniyetten uzak desem daha mantıklı olur.

Evet hocam Afrika Amerika İngiltere Rusya gibi yerler çıkıyor genelde.

+ doğum videolari (igrenc)
Instaya baktığımda göre millet bu konu hakkında video atiyor yorumlara baktım herkes neredeyse görüyor.

Uygulayabilirsiniz, belki bir nevi çözüm olur.
Genel kitlede olan; vahşet, +18 içerik, kavga videoları gösterilme sorunundan sonra uygulanırsa ilgilenmediğiniz içerikleri görmeme bakımından daha etkili olacaktır.
Kişiyle alakalı değil bu. Genelde böyle.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı