Beyaz_G
Hectopat
Sabah bende de çıkmaya başladı da arkadaşlarımda daha beterleri çıkıyormuş. Neyse ki benim keşfetim tamamen gitmedi.
Öyle hocam. TikTok kullanmiyordum saçma salak şeyler var diye Instagram tercihimdi şimdi YouTube'a geçtik. YouTube'da bozarsa Facebook'ta dayılarla takılırız artık![]()
Hocam X e gelin 3 güne akıl sağlığınızı kaybedersiniz YT dekilere kolay alışırsınız.
+18 videolar görmektense saçma sapan beyin çürüten shitpost videolarına razıyım.
Aynen kral birkaç gün girmemek en iyisi bunları izleyeceğime YT short izlerim akıl sağlığımı koruru.
"Bu içerik beni rahatsız etti" olarak işaretlerseniz muhtemelen azalır.Son 2-3 saattir Instagram'daki videolar +18 oldu kavgalar vesaire çıkmaya başladı sadece ben de değil. Tanıdığım çoğu kişide böyle neden böyle oldu bu bir saldırı mı merak ettim. Bilen veya yorumlamak isteyen kişiler fikrinizi almak istiyorum.
Aynen kral birkaç gün girmemek en iyisi bunları izleyeceğime YT short izlerim akıl sağlığımı koruru.
Sohbet sardı Instagram'yı protesto edelim bu ekip iyi.
"Bu içerik beni rahatsız etti" olarak işaretlerseniz muhtemelen azalır.
Ben şu an ne Reels izliyorum ne Shorts izliyorum şu kısa videolar sanki beynimi ele geçiriyor. Yok olan vaktin haddi hesabı yok.
Şey mi tuvaleti basiyordu bende gördüm çok iyi ya.Shorts da yorumlar 7-8 yaşında çocuklarla dolu.
Hocam ben karısını aldatan adam gördüm sansür olmadan.
"Bu içerik beni rahatsız etti" olarak işaretlerseniz muhtemelen azalır.
Ben şu an ne Reels izliyorum ne Shorts izliyorum şu kısa videolar sanki beynimi ele geçiriyor. Yok olan vaktin haddi hesabı yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.