Çözüldü Instagram'da nasıl bilgisayardan hikaye paylaşılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mustafaerenay

Femtopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci (Ortaokul son)
Instagram'a bilgisayar aracılığı ile hikaye paylaşacaktım. Desteklenen uzantılar (.pjp,.JPG,.pjpeg,.JPEG,*.jfif ve *.PNG) yani fotoğraf. Bunun yerine video atmak istiyorum (.MP4 uzantılı) ve bütün uzantılar dediğim zaman videom çıkıyor. Ama seçtiğim zaman hiçbir hata vermeyerek hikayeme atmıyor. Bunun sebebi nedir? Yoksa Instagram MP4 uzantılarını desteklemiyor mu? Şimdiden cevap veren herkese teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Instagram'a bilgisayar aracılığı ile hikaye paylaşacaktım. Desteklenen uzantılar (.pjp,.JPG,.pjpeg,.JPEG,*.jfif ve *.PNG) yani fotoğraf. Bunun yerine video atmak istiyorum (.MP4 uzantılı) ve bütün uzantılar dediğim zaman videom çıkıyor. Ama seçtiğim zaman hiçbir hata vermeyerek hikayeme atmıyor. Bunun sebebi nedir? Yoksa Instagram MP4 uzantılarını desteklemiyor mu? Şimdiden cevap veren herkese teşekkür ederim.
Bilgisayar üzerinden hikaye paylaşamazsınız, telefondan paylaşabilirsiniz. Instagram'dan bilgisayar üzerinden hikaye paylaşmak, yasal olarak desteklenmiyor. Üçüncü parti programıyla oluyorsa ya da farklı yolu varsa onu bilemem.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı