Instagram'da nasıl takipçi kazanırım?

PotatoMan

Hectopat
Katılım
19 Mayıs 2018
Mesajlar
142
Dün yeni bir Instagram sayfası açtım kendime. Yabancı ünlü artistlerin karikatürlerini Türkçe'ye çevirip paylaşıyorum. İsmini şimdi vermiyim belki ban sebebidir. Takipçi kazanmam için ne yapmam lazım ama öyle gt, reklam yapamam baştan söyleyeyim yardımlarınızı bekliyorum.
 
Daha fazla kitlelere ulaşmalısın. Örneğin daha çok tanınan, fanları çok olan bir sanatçının karikatürlerini paylaş. Yine de burada emek faktörü de önemli. Kendi yaptığın karikatürleri paylaşırsan daha iyi olur. Az olsun öz olsun.
 
Kendim malesef karikatür yapamıyorum hem çizim yeteneğim neredeyse yok ve mobilden yapmaya çalışıyorum bişeyler. Ama akımlara göre meme yapabilirim belki
 
Bide hashtag koymak işe yarar mı

Abartma bence. Fazla hastag koyan sayfalar beni tiksindiriyor çünkü. Attığın karikatür ile ilgili hashtaglar açabilirsin. Bir de ünlü birinin karikatürü ise onunla ilgili hashtaglar eklenebilir. (-lar,-ler ekini nasıl yazacağımı bilmiyorum)
 
Paylaştığın sanatçıları seven kitlelere karikatürleri ulaştır. Senin İnstagram adını yazarak paylaşırlarsa kazanırsın.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

bu siteden takipçi almıştım. satın alma işlemi yapar yapmaz faturamı gönderdiler. canlı destek benimle iletişime geçti, hemen bilgilendirdiler. birkaç gün içerisinde de takipçilerin artışı tamamlandı. en çok hoşuma giden kısmı müşteriyi yolunacak kaz gibi görmemeleri, çok ilgililer hemen her konuda kolayca çözüm sunuyorlar tavsiye ederim takipçi kalitesi de güzel
 

Bu siteden takipçi almıştım. Satın alma işlemi yapar yapmaz faturamı gönderdiler. Canlı destek benimle iletişime geçti, hemen bilgilendirdiler. Birkaç gün içerisinde de takipçilerin artışı tamamlandı. En çok hoşuma giden kısmı müşteriyi yolunacak kaz gibi görmemeleri, çok ilgililer hemen her konuda kolayca çözüm sunuyorlar tavsiye ederim takipçi kalitesi de güzel.

Geç olmuş farkındayım ama sakın böyle sitelerle uğraşmayın benim YouTube hesabım çalınmıştı çalmakla kalmayıp bir de video atılmıştı içine.
 

Geri
Yukarı