Instagram'da takipçi arttırmak zor mu?

hukumdarbnm

Decapat
Katılım
19 Aralık 2021
Mesajlar
250
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, Instagram hesabımdaki takipçi sayısı çok az. Ama ben bu sayıyı hile yapmadan arttırmak istiyorum. Karşılıklı takip yapmayı ilk başta yararlı bulmuştum ama bazı nedenlerden dolayı değilmiş. Instagram'da takipçi arttırmak zor mu?
 
Hocam ben eski hesabımı 70 takipçilerdeyken mizah hesabına çevirmiştim. Her 3 günde bir 100 takipçi kazanıyordum 1010 takipçiyi geçmiştim sonra da silmek zorunda kaldım. Bu arada hasthag vs. hiç kullanmadım. Ismim de aşırı saçma bir şeydi. Günde 1-2 tane post atıyordum ve her zaman çalıyordum postları. Tabii ben bu hesabı açtığımda reels daha yoktu.

Yani sürekli konseptinizde ilerlerseniz belirli bir kitleye sahip olabilirsiniz. Tabii bir de aktif post atmanız gerek. Bu da hesabınıza göre değişiyor (konseptinize). Mesela mizah hesabı yapacaksanız bir sabah bir akşam post yeterli. Sporla alakalıysa günde 1, fitness ile alakalıysa günde 1 reels yeterli gibi gibi.

Yani iş konseptinize bağlı.
 
Hocam ben eski hesabımı 70 takipçilerdeyken mizah hesabına çevirmiştim. Her 3 günde bir 100 takipçi kazanıyordum 1010 takipçiyi geçmiştim sonra da silmek zorunda kaldım. Bu arada hasthag vs. hiç kullanmadım. Ismim de aşırı saçma bir şeydi. Günde 1-2 tane post atıyordum ve her zaman çalıyordum postları. Tabii ben bu hesabı açtığımda Reels daha yoktu.

Yani sürekli konseptinizde ilerlerseniz belirli bir kitleye sahip olabilirsiniz. Tabii bir de aktif post atmanız gerek. Bu da hesabınıza göre değişiyor (konseptinize). Mesela mizah hesabı yapacaksanız bir sabah bir akşam post yeterli. Sporla alakalıysa günde 1, fitness ile alakalıysa günde 1 Reels yeterli gibi gibi.

Yani iş konseptinize bağlı.

Cevabınız için teşekkür ederim. Bir de mizah nasıl yapabilirim?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı