Merak etmeyin hesap çalma işlemi öyle her "aptalın" yapabileceği bir işlem değildir. Yapabilmesi için sistemde bir açık bulmuş olması lazım ki bu tarz açıkları yazılım mühendisliği konusunda iyi bir eğitiminiz yoksa bulmanız imkansız. Tek yapabileceğiniz şey "brute force" saldırılarından korunmak için karışık bir şifre kullanmanızdır. Sayı, küçük harf, büyük harf karışık ve yapabiliyorsanız uzun bir şifre hazırlayın.Ss aticam ama küfür var forumda sıkıntı olmazsa atarım İnstagram hesabım @g0kalp.exe ordan atabilirim hesabımı çalarsa ne yapacağımı bilmiyorum E-maili'ni ve telefon no sunu buldum yardım edebilecek varmı![]()
Visual Studio'dan tehdit eden birini bence takmanıza bile gerek yok. Laflara bak 15 yaşında Kali Linux kurmuş iki komut yazınca havalara uçan tiplerden.Sansürlü halleri bu bir ss daha var ama programim günlük 3tane hak veriyo 1 tanesini kullanmıştımbirkaç tane daha vardı bunlardan
2 adımlı doğrulamayı aktif edin.Sansürlü halleri bu bir ss daha var ama programim günlük 3tane hak veriyo 1 tanesini kullanmıştımbirkaç tane daha vardı bunlardan
Visual Studio'yu çokta hafife almanızı tavsiye etmiyorum ama yinede çok bilen bir arkadaş değil galiba.Visual Studio'dan tehdit eden birini bence takmanıza bile gerek yok.
Kusura bakmayın ama burda sizde hatalısınız polise giderseniz iki tarafta suçlu olduğunu unutmayınız keşke küfür yazmasaydınız iyi forumlar.Sansürlü halleri bu bir ss daha var ama programim günlük 3tane hak veriyo 1 tanesini kullanmıştımbirkaç tane daha vardı bunlardan
Hayır hocam sosyal mühendislik ile çalınabilir.Merak etmeyin hesap çalma işlemi öyle her "aptalın" yapabileceği bir işlem değildir. Yapabilmesi için sistemde bir açık bulmuş olması lazım ki bu tarz açıkları yazılım mühendisliği konusunda iyi bir eğitiminiz yoksa bulmanız imkansız. Tek yapabileceğiniz şey "brute force" saldırılarından korunmak için karışık bir şifre kullanmanızdır. Sayı, küçük harf, büyük harf karışık ve yapabiliyorsanız uzun bir şifre hazırlayın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.