Instagram'da Tehdit Ediliyorum

Onun hesabını atarsan Technopat ailesi olarak bizd gerekeni yaparız. Belki de gerçek bir arkadaşın fake hesap açıp korkutmaya calisiyordur.

SS aldıysanız ve tehditleri öldürme yaralama veya size veya çevrenizdekilere kadar zarar vermeye gidiyorsa kesinlikle ailenize bildirip kişi hakkında polise gidip suç duyurusunda bulunun.
Bu arada SS leri sorun olmazsa atabilir misiniz ?

Ss aticam ama küfür var forumda sıkıntı olmazsa atarım İnstagram hesabım @g0kalp.exe ordan atabilirim hesabımı çalarsa ne yapacağımı bilmiyorum E-maili'ni ve telefon no sunu buldum yardım edebilecek varmı 😔
Merak etmeyin hesap çalma işlemi öyle her "aptalın" yapabileceği bir işlem değildir. Yapabilmesi için sistemde bir açık bulmuş olması lazım ki bu tarz açıkları yazılım mühendisliği konusunda iyi bir eğitiminiz yoksa bulmanız imkansız. Tek yapabileceğiniz şey "brute force" saldırılarından korunmak için karışık bir şifre kullanmanızdır. Sayı, küçük harf, büyük harf karışık ve yapabiliyorsanız uzun bir şifre hazırlayın.

Sansürlü halleri bu bir ss daha var ama programim günlük 3tane hak veriyo 1 tanesini kullanmıştım 😅 birkaç tane daha vardı bunlardan

Dosya Ekleri

• Screenshot_20200522-103941.jpg
    Screenshot_20200522-103941.jpg
    81,6 KB · Görüntüleme: 473
  • Screenshot_20200522-103958.jpg
    Screenshot_20200522-103958.jpg
    70,4 KB · Görüntüleme: 308
Sansürlü halleri bu bir ss daha var ama programim günlük 3tane hak veriyo 1 tanesini kullanmıştım 😅 birkaç tane daha vardı bunlardan
Visual Studio'dan tehdit eden birini bence takmanıza bile gerek yok. Laflara bak 15 yaşında Kali Linux kurmuş iki komut yazınca havalara uçan tiplerden.

Visual Studio'dan tehdit eden birini bence takmanıza bile gerek yok.
Visual Studio'yu çokta hafife almanızı tavsiye etmiyorum ama yinede çok bilen bir arkadaş değil galiba.
Kusura bakmayın ama burda sizde hatalısınız polise giderseniz iki tarafta suçlu olduğunu unutmayınız keşke küfür yazmasaydınız iyi forumlar.

Merak etmeyin hesap çalma işlemi öyle her "aptalın" yapabileceği bir işlem değildir. Yapabilmesi için sistemde bir açık bulmuş olması lazım ki bu tarz açıkları yazılım mühendisliği konusunda iyi bir eğitiminiz yoksa bulmanız imkansız. Tek yapabileceğiniz şey "brute force" saldırılarından korunmak için karışık bir şifre kullanmanızdır. Sayı, küçük harf, büyük harf karışık ve yapabiliyorsanız uzun bir şifre hazırlayın.
Hayır hocam sosyal mühendislik ile çalınabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı