Çözüldü Instagram'da telif hakkı var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

yuruyenshitpost

Hectopat
Daha fazla  
Instagram'da bir sayfam var ve başka bir sayfa sürekli benim paylaştığım gönderilerden benim ismimi kaldırıp benim yaptığım gönderileri paylaşıyor. Benim bin beğeni zor aldığım gönderinin aynısıyla adam binlerce beğeni alıyor. Hem de hiç emek sarf etmeden. Bunu bana değil bir arkadaşımın hesabına ve bir sürü hesaba daha yapıyor. Telif hakkı tarzı bir şeyle bu hesap kapatılamaz mı?

Çözüm
Ne yapmam lazım hocam. Bıktım çünkü artık bu durumdan. Beni engellediği için bakamıyorum hesabına geçen baktım benim son 2 3 haftada paylaştığım bütün gönderileri arka arkaya paylaşmış hepsinde binlerce beğeni var bazıları on yirmi bin beğeni almış. Bir de gönderinin kaynağıyla ilgili soru soranlara da cevap veremiyor açıklamada yazıyor deyip geçiyor.

İnternete yazarak bulduğum sonuç: Instagram'da Telif Hakkı İhlallerinin Şikayet Edilmesi başlığı altındaki ilk madde de şikayet formu var. Direkt form olarak belirttiğim link daha mantıklı gibi.
Ayrıca Meta'nın sitesinde de bulunuyor.
Direkt form: https://help.instagram.com/contact/552695131608132
Instagram'da bir sayfam var ve başka bir sayfa sürekli benim paylaştığım gönderilerden benim ismimi kaldırıp benim yaptığım gönderileri paylaşıyor. Benim bin beğeni zor aldığım gönderinin aynısıyla adam binlerce beğeni alıyor. Hem de hiç emek sarf etmeden. Bunu bana değil bir arkadaşımın hesabına ve bir sürü hesaba daha yapıyor. Telif hakkı tarzı bir şeyle bu hesap kapatılamaz mı?

Evet var ancak normal kullanıcılar için nasıl işliyor durum bilmiyorum.

Evet var ancak normal kullanıcılar için nasıl işliyor durum bilmiyorum.

Ne yapmam lazım hocam. Bıktım çünkü artık bu durumdan. Beni engellediği için bakamıyorum hesabına geçen baktım benim son 2 3 haftada paylaştığım bütün gönderileri arka arkaya paylaşmış hepsinde binlerce beğeni var bazıları on yirmi bin beğeni almış. Bir de gönderinin kaynağıyla ilgili soru soranlara da cevap veremiyor açıklamada yazıyor deyip geçiyor.

İnternete yazarak bulduğum sonuç: Instagram'da Telif Hakkı İhlallerinin Şikayet Edilmesi başlığı altındaki ilk madde de şikayet formu var. Direkt form olarak belirttiğim link daha mantıklı gibi.
Direkt form: https://help.instagram.com/contact/552695131608132

Çözüm
İnternete yazarak bulduğum sonuç: Instagram'da telif hakkı ihlallerinin şikayet edilmesi başlığı altındaki ilk madde de şikayet formu var. Direkt form olarak belirttiğim link daha mantıklı gibi.
Direkt form: Instagram Help Center

Doldurdum formu hocam umarım kapatırlar hesabı.

Formu doldurdum 2 günde şikayet ettiğim gönderiyi kaldırdılar diğer çaldığı gönderileri de şikayet edeceğim çok sağ olun.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı