Instagram'dan alınan ayakkabı iade edilir mi?

Makaleler
2
Daha fazla  
Dostlar ben bir Instagram sayfasından ayakkabı aldım. Sahte olduğunu biliyorum ama belki anlaşılmaz diye aldım ama kalitesi cidden çok kötü. İade etmek istediğimi söylediğimde iade almadıklarını, sadece değişim olduğunu söylediler. Siparişi internet sitesi üzerinden oluşturdum bu arada. Şimdi benim iade hakkım yok mu?
Kapıda kredi kart ödeme ile aldım.

Ulaşabilirseniz deneyin ama kapıda olanlarda sizin ürünü inceleyip aldığınız algısını oluşturup itiraz da edebilirler markanın haysiyetine bağlı. Bilindik bir mağaza mı? Ve böyle olaylarda Shopier tarzı yerler daha güvenilir oluyor.

Ulaşabilirseniz deneyin ama kapıda olanlarda sizin ürünü inceleyip aldığınız algısını oluşturup itiraz da edebilirler markanın haysiyetine bağlı. Bilindik bir mağaza mı? Ve böyle olaylarda Shopier tarzı yerler daha güvenilir oluyor.

Bilindik bir mağaza olduğunu sanmıyorum. Instagram sayfası sonuçta. Shopier de değil.

Ayakkabıları ben teslim almadım ayrıca. Evde olmadığım için annem aldı. Yani inceleyemedim.

Tarafınıza herhangi bir fatura vb. ibraz edildi mi? Fatura vb. bir doküman var ise tüketici hakem heyetine başvurmanız gerecektir.

29054.jpg

Dolandırıldınız. İyi günler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı