Sayfanın adı ne?
Ama ithal ürün demişlerBilmiyorum.
Merhaba arkadaşlar Nike airzoom Vapor var annem ve abim Instagram'dan almışlar. 3500 mü 4500 mü ne fiyat vermişler. Sizce krampon çakma mıdır?
Hocam şimdi elimizde ki bu bilgilerle forumda ki en ermiş insanın bile verebileceği tek cevap 'Çakma da olabilir, Orijinal de olablir' olur.Bilmiyorum.
Ama ithal ürün demişler
Hocam şimdi elimizde ki bu bilgilerle forumda ki en ermiş insanın bile verebileceği tek cevap 'çakma da olabilir, orijinal de olabilir' olur.
İade alıyorlarsa iade edin almıyorlarsa kullanın zamanla anlarsınız zaten.
Çakma olsa 2 aya zortlardı.1 2 aydır kullanıyorum sıkıntısı olmadı birazdan çantasının ve kendisinin de fotoğrafını atarım.
Çakma olsa 2 aya zortlardı.
Aslında 2 ayda değil 3 4 veya 5 aylık ta olmuş olabilirÇakma olsa 2 aya zortlardı.
4-5 aydır kullanıyorumInstagram üzerinde genellikle orijinal ürün olmaz ama karamsar düşünmeye de gerek yok sayfa ismini paylaşırsan daha iyi yorum yapılabilir. Aldığın ünlü marka bir ayakkabı bile 1 ayda cortlayabiliyor. Buna çok güvenmemekte fayda var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.