Instagram'dan ayakkabı almak

Lusifır

Hectopat
Daha fazla  
Instagram'da boomer.tr diye bir sayfada ayakkabilar normal fiyatinin 2 3 kat altinda ve birkac tane ünlüyle isbirlikleri var rapci motive dahil sizce guvenilir mi DM'den yazdim urunlerin orijinal oldugunu soylediler fakat emin olamadim.

Gulucuk emojisi atinca elinize ne geciyor?

Son düzenleme:
Instagram'da boomer.tr diye bir sayfada ayakkabilar normal fiyatinin 2 3 kat altinda ve birkac tane ünlüyle isbirlikleri var rapci motive dahil sizce guvenilir mi DM'den yazdim urunlerin orijinal oldugunu soylediler fakat emin olamadim.

Fiyatının 2 3 kat altında satması çok saçma bana orijinal gibi gelmedi bir de öyle Instagram'dan ayakkabı almanı önermem artık Nike mı alacaksın Adidas mı alacaksın vans mı alacaksın ne alacaksan ya sitesinden ya da bayisinden almanı öneririm pahalı ve çakma ayakkabı giyeceğimi orijinal ve ucuz Kinetix tarzı ayakkabılar giyerim daha iyi çakmalar hem koku yapıyor ergonomisi çok kötü ayağı yara yapıyor şahsen asla çakma giymem.

O ürünlerin orijinal oldukları düşüncesini kafandan sil. Bulunduğunuz bölgede, Nike outlet varsa 1000 lira civarına ayakkabılar alabilirsiniz. Ya da herhangi bir çakmacıda aynı ayakkabıyı 200 liraya da alabilirsiniz, ama hem uzun ömürlü olmayacak hem de ayağınızın içinden geçecek.

Çakma ayakkabının diyarı Türkiye'de böyle bir soru sorulmaz. İsterse baban reklamını yapsın, yine de güvenme. Hele Instagram'dan alacağım diyorsun, çakma ayakkabı bile gelmeyebilir yani hıyar çıkabilir. Üstüne hiçbir hak iddia edemezsin.

İşbirliği değil de sadece tek seferlik reklam vermişe benziyorlar ve bu fiyata da kesinlikle orijinal olduklarını düşünmüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı