Instagram'dan bir kıza nasıl yazılabilir?

@taramavalo
Cuma akşamı yazdım. Hem bir postundaki ders hakkında espri yapıp hem de fakültelerinin sistemleri hakkında birkaç soru sordum. Espriye tepki vermeyip sadece sorulara cevap verdi. Belki sadece espri yapıp soru sormamalıydım. Belki kötü gününde olduğu için böyle yaptı diye düşünüp birkaç şey daha soracağım gün içinde. Zaten çok bir şey olamayacağı belliydi sanırım. Blog hesabına gelen mesajlar arasından benim tanışmak isteyen biri olduğumu nasıl ayırt edebilir ki? Bunu nasıl sağlayabilirdim. Sohbetin ilerlemesi için özel hesabına geçmeliydik. Onun da yaşanması çok zor ihtimaldi sanırım.
Ben birkaç gündür yaptığım işten yediğim yemekten zevk almıyorum acaba rahatsızlık mı verdim düşüncesiyle ama bilmiyorum belki de ben yanlış yapıyorum altın kolye takıp sigara alkol içerken story atmak falan lazım herhalde. Doktor hanımda olsan keko sevdandan vazgeçemiyorsun sanırım.
Üniversitelerimiz yakın bayağı. Aynı otobüs hattında aynı markette aynı kafede denk gelmemiz çok olası. 3 yıl içinde denk geldik geldik. Sonra ben yokum zaten bu kampüste. Karşılaşırsak nasıl bir reaksiyon veririm onu da bilmiyorum.

Rahatsızlık verdiysen verdin ne bu abi az umursamayın insanların fikirlerini.

Üzerine fazla düşünüyorsun, bu düşünceler sadece sana verir. Olacak bir şeyin bile olmamasına sebep olur. Yaşadığın şey dünyanın en sıradan şeyi. Belki sen kötü bir mesaj attın, belki kız o gün kötüydü, belki kızın mizacı farklı, belki kız eğlenmeyi bilen birisi değil, belki kızın arayışı yok... Belki belki belki... Bilemezsin.
Sana sosyal medyadan yürüme başarı oranının çok çok düşük olduğunu söylemiştim. Ben de 100 kişiye yürüdüysen 90'ı reddetti, ne yapayım yani? Sen iş başvurusu yaparken şirketler seni reddedince kendini paralayıp ''acaba rahatsız mı ettim, neyi yanlış yaptım, cv mi kötüydü...'' diye üzerine düşünüyor musun? Konunun sigara, alkol vs. zerre ilgisi yok. Kekolukla da ilgisi yok, bir tık bahane buluyorsun şu an.
Reel tanışma her zaman sosyal medyadan iyidir. Kız dediğin gibi ilgisizse reelden fırsat kovalamayı deneyebilirsin ya da mesajlaşmanızın üstünden 3-4 gün geçince tekrar yazabilirsin. Olmazsa olmaz, yapacak bir şey yok. ''3 yıl içinde denk geldik geldik'' söylemi çok yanlış. Neden 3 yılını bir kıza bağlayasın?
Durum güncellemesi: Bu mesajdan sonra bölüm hakkında bir şeyler sorduk birbirimize canlı bir sohbet değildi ama (45dk sonra yazdı ben 10dk sonra yazdım falan). Şiveden hemşeri olduğumuza kanaat getirdim çok büyük ihtimalle emin gibiyim ondan. O mevzudan bahsettim ama tam o sırada bilmem ne yaptığım instagram sunucuları karıştı falan şu an o mesaj gitti mi gitmedi mi belirsiz bir daha atsam mı falan düşünüyorum ama mesaj gitti gibi gözüküyor. Ama gitse yazardı herhalde çünkü az önce aktifti yani. Aktif olduğunda yazdı daha önceki seferlerde.
Dediğiniz gibi bahane falan buluyor olabilirim ama şu konulardaki şanssızlığım beni delirtiyor yani. Kader bir kere beni bulmuyor. 19 yaşındayım zamanı geldi gibi artık. Üniversite bölüm bilmem neyim her şeyim düzgün. Söylemek istemiyorum ama objektif bakarsak eli yüzü düzgün ve çoğunluktan çekiciyim de. Cinsel amacımda yok. Ama galiba cinsel amacım falan olması lazım anlamadım ki. Samimi konuşacak zamanla o yöne kayacak biriyle tanışmak istiyorum yani, tecrübesizim.
Bu konuda başka bir şey yazarım ilginiz için saolun. @taramavalo hocam.

Rahatsızlık verdiysen verdin ne bu abi az umursamayın insanların fikirlerini.
Hocam ben deneyimsiz biriyim ve insanların fikirleri şu ana kadar çok umurumda oldu fakat artık olmamalı sanırım haklısınız.

Durum güncellemesi: Bu mesajdan sonra bölüm hakkında bir şeyler sorduk birbirimize canlı bir sohbet değildi ama (45dk sonra yazdı ben 10dk sonra yazdım falan). Şiveden hemşeri olduğumuza kanaat getirdim çok büyük ihtimalle emin gibiyim ondan. O mevzudan bahsettim ama tam o sırada bilmem ne yaptığım instagram sunucuları karıştı falan şu an o mesaj gitti mi gitmedi mi belirsiz bir daha atsam mı falan düşünüyorum ama mesaj gitti gibi gözüküyor. Ama gitse yazardı herhalde çünkü az önce aktifti yani. Aktif olduğunda yazdı daha önceki seferlerde.
Dediğiniz gibi bahane falan buluyor olabilirim ama şu konulardaki şanssızlığım beni delirtiyor yani. Kader bir kere beni bulmuyor. 19 yaşındayım zamanı geldi gibi artık. Üniversite bölüm bilmem neyim her şeyim düzgün. Söylemek istemiyorum ama objektif bakarsak eli yüzü düzgün ve çoğunluktan çekiciyim de. Cinsel amacımda yok. Ama galiba cinsel amacım falan olması lazım anlamadım ki. Samimi konuşacak zamanla o yöne kayacak biriyle tanışmak istiyorum yani, tecrübesizim.
Bu konuda başka bir şey yazarım ilginiz için saolun. @taramavalo hocam.

Hocam ben deneyimsiz biriyim ve insanların fikirleri şu ana kadar çok umurumda oldu fakat artık olmamalı sanırım haklısınız.
O 45 dakika sonra yazıyorsa sen de arada 10, arada 20, arada 30 dakika sonra yazabilirsin evet. Mesaj gitti gözüküyorsa gitmiştir, üzerine düşünmene gerek yok. Dediğim gibi bu kadar düşünmen sana zarar verir. Yeri gelir sevgilin aktif olduğu halde mesajına cevap vermez, bunlar olağan şeylerdir.
Dostum daha 19 yaşındasın. Ben kimseye 18'den önce sevgili yapmasını tavsiye etmem, yani henüz 1.yılındasın. 25-26 yaşına kadar eli kız eline değmemiş insanlar var. Abartıyorsunuz. 19 yaşına kadar 200 kıza yürümüşsün de 199'u seni reddetmiş gibi konuşuyorsun. İstediğin kadar yakışıklı ol, çaba harcamazsan bu işlerde başarılı olamazsın. Ben de eskiden senin kafadaydım, erkek arkadaşlarım ''yakışıklı adamsın, niye sevgilin yok'' falan derlerdi. Ne zamanki bu işlerle uğraşmaya başladım o zaman oldu. Ne kadar çok yürürsen o kadar ekmek çıkar. Tek bir kıza gömülürsen o kızla ilişkin olsa bile o kıza fazla çekici gelmezsin emin ol. Ayrıca cinsellik bir ihtiyaçtır. Doğrudan bir amaç olmasa dahi cinsellik ilişkide olmalıdır bana göre

O 45 dakika sonra yazıyorsa sen de arada 10, arada 20, arada 30 dakika sonra yazabilirsin evet. Mesaj gitti gözüküyorsa gitmiştir, üzerine düşünmene gerek yok. Dediğim gibi bu kadar düşünmen sana zarar verir. Yeri gelir sevgilin aktif olduğu halde mesajına cevap vermez, bunlar olağan şeylerdir.
Dostum daha 19 yaşındasın. Ben kimseye 18'den önce sevgili yapmasını tavsiye etmem, yani henüz 1.yılındasın. 25-26 yaşına kadar eli kız eline değmemiş insanlar var. Abartıyorsunuz. 19 yaşına kadar 200 kıza yürümüşsün de 199'u seni reddetmiş gibi konuşuyorsun. İstediğin kadar yakışıklı ol, çaba harcamazsan bu işlerde başarılı olamazsın. Ben de eskiden senin kafadaydım, erkek arkadaşlarım ''yakışıklı adamsın, niye sevgilin yok'' falan derlerdi. Ne zamanki bu işlerle uğraşmaya başladım o zaman oldu. Ne kadar çok yürürsen o kadar ekmek çıkar. Tek bir kıza gömülürsen o kızla ilişkin olsa bile o kıza fazla çekici gelmezsin emin ol. Ayrıca cinsellik bir ihtiyaçtır. Doğrudan bir amaç olmasa dahi cinsellik ilişkide olmalıdır bana göre

Aynı anda birden fazla kişiye yazacak biri de değilim ama tam. Üçkâğıtçılık gibi geliyor bilinçaltımda. Bilmiyorum, haklısınız belki de. Gitti mi gitmedi mi belli olmayan mesajı silip bir daha yazacağım sanırım. Instagram sunucuları yüzünden yine elimize yüzümüze bulaştı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı anda birden fazla kişiye yazacak biri de değilim ama tam. Üçkâğıtçılık gibi geliyor bilinçaltımda. Bilmiyorum, haklısınız belki de. Gitti mi gitmedi mi belli olmayan mesajı silip bir daha yazacağım sanırım. Instagram sunucuları yüzünden yine elimize yüzümüze bulaştı.
Bunun üçkağıtçılıkla ne alakası var dostum? Bekar adamsın, istiyorsan bir haftada 3 farklı kızla buluş. Sonuçte bekarsın, sevgilin yok. Kadınlara ulaşabilen erkekler her zaman kadın için daha çekicidir, ayrıca tecrübe olur.

Bunun üçkağıtçılıkla ne alakası var dostum? Bekar adamsın, istiyorsan bir haftada 3 farklı kızla buluş. Sonuçte bekarsın, sevgilin yok. Kadınlara ulaşabilen erkekler her zaman kadın için daha çekicidir, ayrıca tecrübe olur.
Ne bileyim benim saçma kafa yapım işte. Hep doğru bir insan olup kimseyi üzmemeye ve kandırmamaya çalıştım. Belki de haklısınız öyle olmalıyım.

Merhaba arkadaşlar Instagram'da denk geldiğim bir kız var. Doğal olarak ikimizde birbirimizi tanımıyoruz. Sadece ben onun hakkında fikir sahibiyim.
Çünkü üniversite hayatını anlattığı bazı videolar çekmiş ve birkaç yüz takipçisi var. Gördüğüm kadarıyla kendine özel bireysel bir hesabı da var.
Tesadüfi olan şeylerden bahsedeyim şimdi de. Kızla üniversitelerimiz arası yürüme mesafesi aynı otobüse binip aynı marketlere uğruyor bile olabiliriz. Ve kızla aynı bölümü okuyoruz. Bu belirtiler toplanınca içimdeki dürtü beni mesaj yazmaya itti. Nasıl başlayabilirim? Abaza vs. görünmek istemiyorum öyle de değilim zaten ama Instagram sonuçta güvenmeyebilir ve rahatsız edici bir tip olarak görünebilirim... Ben de ilk defa bir kızla bu tarzda tanışıyorum, normalde hep okul, dershane, kurs.

@taramavalo

Paylaşımlarından konu aç, sen adım attıktan sonra konuşma niyeti varsa muhabbet her tütlü kendi kendine akıp gidiyor. Sen bile buralara nasıl geldik bu konuyu nasıl konuşuruz diye şaşırırsın.

Sen sadece adım at, biraz yönlendirmeye konu bulmaya çalış. Önemli olan başlangıçta onun ilgi alanlarına yönelmen.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı