Instagram'dan Steam kodu almak güvenli mi?

Yer
istanbul
Daha fazla  
Meslek
öğrenci
Bir tane hesap görev veriyor ve Steam kodu atıyor 2 tane görevi vardı yaptım attı ve oyunu aldım. Şimdiki görevde pep denen uygulamaya giriş yapmakmış. Kendisi link atıyor atıyor pep i indirip kayıt olmak lazımmış. Asıl soru şu. Kayıt olurken T.C. İstiyor adam. Güvenilir bir adama benziyor. Canlı falanda açıyor ama işte T.C. Yazmak güvenli olur mu kayıt yaparken?

Bir tane hesap görev veriyor ve Steam kodu atıyor 2 tane görevi vardı yaptım attı ve oyunu aldım. Şimdiki görevde pep denen uygulamaya giriş yapmakmış. Kendisi link atıyor atıyor pep i indirip kayıt olmak lazımmış. Asıl soru şu. Kayıt olurken T.C. İstiyor adam. Güvenilir bir adama benziyor. Canlı falanda açıyor ama işte T.C. Yazmak güvenli olur mu kayıt yaparken?

Güvenmeni tavsiye etmem bilgilerini vs çalabilir ilk başlarda iyilik yaparak seni kendine güvendirmeye çalışmış olabilir.

Yorumlardakiler saçmalamış, siz T.C. Bilginizi sayfaya değil Pep'e veriyorsunuz; Pep'in bankalardan bi' farkı yok.

Evet arkadaş doğru söylüyor kayıt olacağım sadece uygulamaya.

Ben olsam telefon numaramı dahi vermezdim cüzdan kodu uğruna. Riskli bir iş, gerçi T.C. kimliğin ile pek bir şey yapamaz ama uğraşırsa şirketin olabilir belki :d

Zaten vermedimki ne alaka tel numarası?

Son düzenleyen: Moderatör:
Güvenli olacağını sanmam, onun yerine çok makul bir fiyata random keyler alabilirsiniz ki zaten sizin bahsettiğiniz adamlar da random key atıyor size.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı