Instagram'dan telefona virüs bulaşır mı?

babylade

Picopat
Katılım
28 Ekim 2020
Mesajlar
394
Daha fazla  
Cinsiyet
Kadın
Instagram'da birçok sayfa paylaştığı şeylerin sonuna "linki bioda" yazarak bizi sayfalara yönlendirebiliyor. Sorum şu ki Bio'ya konulan bu sitelerin telefonuma virüs bulaştırmış olma ihtimali var mı?
Instagram keşfette 15 dakika dolandım ve 400 MB'a yakın internet gitmiş.
Bir de Instagram bu ay telefonumda toplam 25 GB tüketmiş. Verisel bilgi vermek gerekirse her gün 3 saatimi Instagram'da geçiriyorum. Bazen artabiliyor bu saat.
Sizce benim kullanımıma göre normal bir tüketim mi bu?
Edit: Android kulanıcısıyım.
Edit2: Youtube aynı ay içinde 13 GB yemiş.
 
Son düzenleme:
Kaliteli bir virüs programıyla taratın isterseniz. Ne olur ne olmaz.
Kaspersky ve eset var mobilde zaten. Ve internet üzerinden ben bile bir şey indireceğim zaman "Bu dosyanın inmesi için izin vermeniz gerekiyor." uyarısı geliyor çünkü daha önce internet üzerinden pdf bile indirmedim telefonuma izni yok. Gerçekten gerekli midir acaba?
 
Kaspersky ve ESET var mobilde zaten. Ve internet üzerinden ben bile bir şey indireceğim zaman "bu dosyanın inmesi için izin vermeniz gerekiyor." Uyarısı geliyor çünkü daha önce internet üzerinden PDF bile indirmedim telefonuma izni yok. Gerçekten gerekli midir acaba?

Siz bilirsiniz hocam arkadaşların dediği gibi bir şey indirmediyseniz bir şey olacağını düşünmüyorum. İçim rahat etsin diyorsanız taratabilirsiniz demek istedim :)
 

Geri
Yukarı