Instagram'de GT yöntemiyle takipçi kasmak mantıklı mı?

Yapan bir arkadaşımdan görmüştüm, sırf Instagram üzerinde yüksek takipçsii olmasını istediği için yapıyordu ancak GT yaparak takip ettiği herkesi sessize alıyordu, yani herhangi bir etkileşim bekliyorsan hayal kırıklığına uğrayabilirsin. Bunun haricinde organik olarak, bir tema üzerinden insanlara hitap edip, insanların seni takip etmesini sağlarsa kazançlı çıkacaksın.

Tamamen boş ve gereksiz bir hareket. Eğer ilgi çekici veya kaliteli bir Instagram profili oluşturursanız zaten zamanla insanlar takip edecektir.

Değil. Kendini çok belli edersin.

Çünkü 1000 takipçi yaptığını varsayalım. Bunlar sadece kendilerinin takip edilmesi için takip ediyor. Senin attığın bir şeyle ilgilenmezler bile. Ayrıca sürekli takipten çıkarlar.

Birinin GT yaptığı takipçi sayısı ile takip edilen sayısı ile kolayca anlaşılabilir.

Kısacası geçen saatler bu kadar önemsiz değil.

Mizah sayfası kurmayı düşünüyorum şu anlık mizah sayfalarının yeni attıkları gönderileri beğeni atanları takip ediyorum 1-2 gün sonra takipten çıkıyorum fakat onlar çıkmıyor yaptığı doğru mu?
Yapan bir arkadaşımdan görmüştüm, sırf Instagram üzerinde yüksek takipçsii olmasını istediği için yapıyordu ancak GT yaparak takip ettiği herkesi sessize alıyordu, yani herhangi bir etkileşim bekliyorsan hayal kırıklığına uğrayabilirsin. Bunun haricinde organik olarak, bir tema üzerinden insanlara hitap edip, insanların seni takip etmesini sağlarsa kazançlı çıkacaksın.
Mizah sayfası kurmayı düşünüyorum şu anlık mizah sayfalarının yeni attıkları gönderileri beğeni atanları takip ediyorum 1-2 gün sonra takipten çıkıyorum fakat onlar çıkmıyor yaptığı doğrumu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı