İntegral çalışılmasa olur mu?

Daha fazla  
Arkadaşlar sınava 55 gün kaldı. Şu an logaritma konusunu uzun uzadıya anlayarak ve bilgisayar başında çözerek bitirdim. Sadece test çözümü kaldı. Ve kalan konular diziler limit türev integral. Aklımda Integra'le hiç başlamamak daha iyi bir fikir gibi geliyor. Hedefim AYT matematikte 15-20 net yapmak. Eşit ağırlıkçıyım. Şu anki netlerimi bilmiyorum daha önce hiç AYT denemesine girmedim. Integra'le bakmayıp diziler limit türevi bitirip. Kalan sürede iyice AYT edebiyatla matematiği testlerle daha iyi pekiştirmek istiyorum. Sizce mantıklı mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
İntegral'i anlaman için önce limit ve türev'i anlaman lazım hocam zaten. Burada bir sıkıntı yok.

Hocam tam olarak hangi konularınız eksik? Fonksiyonlar konusunda iyi değilseniz parabol, limit, türev ve ıntegral konusunda da tam anlamıyla başarılı olamazsınız zaten. Limit ve türev harici sadece parabol, pko eksiğiniz varsa bence kalan sürede kapatabilirsiniz eksiklerinizi.

Hocam fonksiyonu 2 kere bitirdim. Fonksiyon konusunda iyiyim. Permutasyon kombinasyon zor dedikleri için bakmamayı düşünüyorum. Parabol eksik evet. Başka da eksik çok yok sadece soru aşinalığım az. Soru çözdüm hepsinden ama bazen yapamayabiliyorum. AYT tarih ve AYT edebiyatım bitmedi. Edebiyatın yarısından fazlası bitti. Başka yetiştireceğim konular yok aslında.
Töder in çok zor AYT denemesine girdim bugün 10 net yaptım AYT matematikte. Belirtmek istedim.

Konu atlamak olmaz, her konuya çalışın. Belki yapabileceğiniz düzeyde basit soru gelebilir ve kesin soru çıkan konu tiplerine de çalışmamazlık etmek olmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı