Rehber Intel 11. Nesil Mobil İşlemcilerde Undervolt Kilidi Kaldırma

Konuya pek hakim değilim maalesef. 1165G7 modeli için geçerli mi?

Eski BIOS sürümlerinde oluyordu sonradan yeni BIOS sürümleri gelince sitedeki eski BIOS sürümlerini sildiler.

Neyse o zaman yapacak bir şey yok. Teşekkür ederim.

Alttaki "Search" kısmında birkaç adet sonuç çıkabilir. Setup içeren herhangi birine çift tıklayın ve Setup ana başlığına ulaşın. Ardından Setup'a sağ tıklayın ve "Extract as is..." seçeneğine basın. kısmında kaldım ve arama yaptığım zaman sadece setupsız bir dosya çıkıyor yardımcı olur musunuz lütfen casper g900 i7-i11800h için uğraşıyorum

hocam üsttekini biosa yazdım ama bu diğer kodu yazamadım hata verdi (setup_var CpuSetup 0x43 0x0) ama rhrottle'a girdiğim zaman fvr ayarlarına erişebiliyorum windows 11 pro kullanıyorum i7-11800h 3070 casper excalibur 2 koddan üsttekini şimdi kabul etti ama tam verimlimidir hocam yada neden böyle oldu cevaplarsan sevinirim birde throttlestop ayarlarını ss atar mısın lütfen.

Son düzenleme:
Keşke kalıcı olarak kaldırabilsek şu kilidi.

BEN İKİ KODUDA YAZDIM AMA BİR TÜRLÜ UNDERVOLT YAPAMADIM YARDIMCI OLABİLİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİM.

Hocam problemi çözebildinizmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…