Rehber Intel 11. Nesil Mobil İşlemcilerde Undervolt Kilidi Kaldırma

@letsus Evet. Attığın ekran görüntülerine bakarsak voltaj kısmı kilitli. 11400H'ta işe yarıyor mu emin değilim ancak denemekten zarar gelmez.
Teşekkürler Belki bı zaman yaparım suan acelesı yok sadece fıkır öğreniyorum

@Tolga Samet Hocam Dıscord vs varmı ordan işlemleri anlatabilirmisin ben pek anlayamadım geerçekten sevinirim

Son düzenleme:
Merhaba hocam dediğini yaptım ama burada arama yaptığımda hiçbir sonuç alamıyorum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    64,9 KB · Görüntüleme: 84
@Tolga Samet hocam bu i7-1065G7 işlemcide işe yarar mı?10. Nesil işlemciler olan rehberi yaptiğimda işe yaramamişti

@Bertan_58 hocam cmd sorununu nasıl çözdün? Benim version v13

Son düzenleme:
ben 11.nesil işlemci için yapıyorum 15.0 r15 fakat cmd ile yönetici çalıştırdığımda error adında bir metin belgesiyle karşılaşıyorum nasıl çözeceğim?
işlemci i5 11400h excalibur g770

ben 11.nesil işlemci için yapıyorum 15.0 r15 fakat cmd ile yönetici çalıştırdığımda error adında bir metin belgesiyle karşılaşıyorum nasıl çözeceğim?
işlemci i5 11400h excalibur g770
Excalibur'da sorunsuz çalışıyor. BIOS güncel mi?

@Tolga Samet hocam konuyu hortlatıyorum yapılan işlemlerin hepsini yaptım Shell üzerinden de baktığım da CPU unlocked olarak gözükmekte ama hala throttestop üzerinden undervolt işlemleri yapılmıyor rehber de 11. nesil g serisi işlemci arkadaşta da aynı sorun vardı çözüme ulaşılabildi mi?

@Balgruuf the Greater Tıpatıp aynı sorundan mustaribiz hocam halledebildiniz mi?

Son düzenleme:
@Azaselhaset Yok hocam ben bıraktım uğraşmıyorum, şu an bir çözümü yok bizim işlemciler için.

Masaüstü topluyorum gerek kalmadı artık.

Gaming olmayan dizüstü cihazlar tam bir karın ağrısı; BIOS menüsü bomboş, sanki tüplü televizyon kullanıyoruz.
Her şeyi kısıtlamışlar.

Size tavsiyem ingilizceniz varsa reddit'e bakın derim bu konu için belki bir şeyler çıkabilir.

Son düzenleme:

Hocam ben tam anlamadımda bunun video şekli yok mu?

İşlem 10.nesil işlemcilerde de yarıyor. ASUS TUF cihazımda bu sayede undervolt kilidini açmıştım. Cihazın soğutma sistemi berbat olunca işe yaramıyor tabii. Eline sağlık hocam.

Direkt aynısnı mı yapayım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…