- Makaleler
- 1
Hocam burada "paint" ile çizerek "transistörlerin gate" kısımları neresi gösterir misiniz? Merakımdan soruyorum.Eki Görüntüle 890117
Burda olduğu gibi.
Hocam burada "paint" ile çizerek "transistörlerin gate" kısımları neresi gösterir misiniz? Merakımdan soruyorum.Eki Görüntüle 890117
Burda olduğu gibi.
Tüketiciyim ben, bana ne nm'den, transistör arası mesafeden, önbellekten? Ben verdiği performansa bakarım, cüzdanıma zararına bakarım.
Bir de ısı değerlerine bakarsanız 10400 3600'ün yanında buzdolabı gibi hemde adi intel soğutucuya rağmen, e nerde kaldı 7 nm ?Bu konularda aşırı bilgi sahibi olduğumu söylersem yanlış olur fakat nitekim son kullanıcının bakacağı şey genelde testler olacaktır. 10400F 14nm iken 3600 7nm evet fakat 3200 mhz ram kullanıldığı taktirde 10400F'in 3600'ü rahatça geçebiliyor olması (Oyun açısından) ve benimde sistem toplama amacımın oyun oynama amacıyla olması ve ikisi arasında Türkiye şartlarında 400 500 lira fark olmasıyla birlikte benim Intel seçmem bu dünyada yapacağım en doğru hareketlerden biri falan olabilir mesela..
11. nesil için ise çıktıktan sonra konuşulur..
5600X ve 10600K fiyat olarak aynı değil mi? Zam Ryzen 7 ve 9 için geldi diye biliyorum. AMD mutlak zaferini ilan etti, şovunu yaptı o zamla.Hatırlatırım, Ryzen 5 serisi 50 Dolar zam ile geldi. Intel buna karşılık 50 Dolar indirim yapsa, arada 100 Dolarlık fark olacak. Hafife atılmayacak bir fark bu.
Hocam burada "paint" ile çizerek "transistörlerin gate" kısımları neresi gösterir misiniz? Merakımdan soruyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.