Öyleyse yöntemde sıkıntı yok hocam. RDR2 ile ilgili ayrı konu açabilirsiniz isterseniz. Ben yine de yaz sıcakları gelmeden dediğim bakımları ve termal ped uygulamasını yaptırmanızı öneririm.Hocam şimdi War Thunder da denedim. Acaba RDR 2 ile mi alakalı diye War Thunder da gayet te çalıştı 60 watt civarları tüketirken sinirladigimda sinirlandi ve 30 watt a kadar çektiğim de işlemci 90'lardan 80'lere indi RDR 2 ile alakalı bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum.
MSİ Afterburner ile kontrol ettiniz mi kaç watt çekiyor işlemciniz? Muhtemelen limitlemeyi yapamadınız. ThrottleStop'taki Turn On kutucuğuna basmadıysanız veya söylenen tikleri kaldırmadıysanız değişiklik gerçekleşmez. 20 Watt kullanırken 95 derece görmeniz mümkün değil.Tamamdır hocam teşekkür ederim.
Hocam şimdi RDR 2 de denedim noramlde işlemcim 45 watt değerlerinde çalışıyordu nedense programla her şeyi denedim attığınız videodakileri birebir uyguladım hatta işlemci yi 20 watt a kadar sınırladım fakat yine de olmadı yine aynı sıcaklıklar 95 derece de geziniyor.
Hocam rdr 2 de 30 watt lara çıkıyor maksimum videodakilerin hepsini kesinlikle yaptım. Watt ı 130 yapsam bile max 30 watt lara çıkıyor işlemci ve yine 95 derecelerMSİ Afterburner ile kontrol ettiniz mi kaç watt çekiyor işlemciniz? Muhtemelen limitlemeyi yapamadınız. ThrottleStop'taki Turn On kutucuğuna basmadıysanız veya söylenen tikleri kaldırmadıysanız değişiklik gerçekleşmez. 20 Watt kullanırken 95 derece görmeniz mümkün değil.
Öyleyse bilgisayarınızın sağlam bir termal bakıma ihtiyacı var. Fan çıkışlarını ve laptopun içini güzelce temizleyip Thermalright Helios uygulaması yapın. Laptop tabanınız yüksek olsun. O zamana kadar da Turbo Boost'u kapatarak kullanın. Turbo Boost'u kapattım yine de 95 derece diyorsanız öyle bir şey mümkün değil dediğim gibi uygulamayı yanlış kullanıyor olmalısınız o durumda.Hocam gerçekten anlayabilmiş degilim
Hocam rdr 2 de 30 watt lara çıkıyor maksimum videodakilerin hepsini kesinlikle yaptım. Watt ı 130 yapsam bile max 30 watt lara çıkıyor işlemci ve yine 95 dereceler
Öyleyse bilgisayarınızın sağlam bir termal bakıma ihtiyacı var. Fan çıkışlarını ve laptopun içini güzelce temizleyip Thermalright Helios uygulaması yapın. Laptop tabanınız yüksek olsun. O zamana kadar da Turbo Boost'u kapatarak kullanın. Turbo Boost'u kapattım yine de 95 derece diyorsanız öyle bir şey mümkün değil dediğim gibi uygulamayı yanlış kullanıyor olmalısınız o durumda.
Öyleyse yöntemde sıkıntı yok hocam. RDR2 ile ilgili ayrı konu açabilirsiniz isterseniz. Ben yine de yaz sıcakları gelmeden dediğim bakımları ve termal ped uygulamasını yaptırmanızı öneririm.Hocam şimdi War Thunder da denedim. Acaba RDR 2 ile mi alakalı diye War Thunder da gayet te çalıştı 60 watt civarları tüketirken sinirladigimda sinirlandi ve 30 watt a kadar çektiğim de işlemci 90'lardan 80'lere indi RDR 2 ile alakalı bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum.
Öyleyse yöntemde sıkıntı yok hocam. RDR2 ile ilgili ayrı konu açabilirsiniz isterseniz. Ben yine de yaz sıcakları gelmeden dediğim bakımları ve termal ped uygulamasını yaptırmanızı öneririm.
1.5 yıl olduysa kesinlikle yaptırın sadece temizlik bile 10 derece fark ettirecektir. Yaptıracağınız yere Thermalright Helios'u kendiniz alın götürün uygulasınlar. Aynı ürünle kendi laptopum 95 derecelerden 75 derecelere düştü. Rica ederim.Tamam hocam yakın zamanda yaptırmayı düşünüyordum bilgisayarı alalı 1.5 yıl oldu yaklaşık. Teşekkür ederim.
1.5 yıl olduysa kesinlikle yaptırın sadece temizlik bile 10 derece fark ettirecektir. Yaptıracağınız yere Thermalright Helios'u kendiniz alın götürün uygulasınlar. Aynı ürünle kendi laptopum 95 derecelerden 75 derecelere düştü. Rica ederim.
1.5 yıl olduysa kesinlikle yaptırın sadece temizlik bile 10 derece fark ettirecektir. Yaptıracağınız yere Thermalright Helios'u kendiniz alın götürün uygulasınlar. Aynı ürünle kendi laptopum 95 derecelerden 75 derecelere düştü. Rica ederim.
Estağfirullah hocam ne rahatsızlığı, limit konmamış 115 W max halindeki görüntü;Peki hocam bu arada war thunderda gerçek maçta da deneyeyim dedim yine 95 dereceler galiba dediğiniz gibi bakım zamanı geldi. Dediginizi yapacağım. İyi günler dilerim.
Hocam şimdi fark ettim de rahatsız ediyorum yine attığınız eleman da Power limit controls yerinden yapıyor bende de yerler aynı fakat MSR Power limit controls yazıyor bundan kaynaklanıyor olabilir mi diye düşündüm ama yapınca kisitladi da bilemedim ondan.
Estağfirullah hocam ne rahatsızlığı, limit konmamış 115 W Max halindeki görüntü;
Eki Görüntüle 2474549
30 watt limitli haldeki görüntü;
Eki Görüntüle 2474555
Tam olarak tikler bile aynı olacak şekilde bu şekilde ayarlamanıza rağmen sıcaklıklar değişmiyorsa termal bakım dışında çözüm yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.