Öyleyse yöntemde sıkıntı yok hocam. RDR2 ile ilgili ayrı konu açabilirsiniz isterseniz. Ben yine de yaz sıcakları gelmeden dediğim bakımları ve termal ped uygulamasını yaptırmanızı öneririm.Hocam şimdi War Thunder da denedim. Acaba RDR 2 ile mi alakalı diye War Thunder da gayet te çalıştı 60 watt civarları tüketirken sinirladigimda sinirlandi ve 30 watt a kadar çektiğim de işlemci 90'lardan 80'lere indi RDR 2 ile alakalı bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum.
Valla attığım 2. görüntüyle aynı yapmadığınız herhangi bir şey varsa sebep odur hocam. Hepsi harfiyen aynıysa ve yine de ısınıyorsa çözüm yolu bakım dediğim gibi.Hocam clamp tikini isaretlememistim ben. Onunla mi alakalı acaba.
Tamamdır hocam tekrar teşekkür ederim.Valla attığım 2. görüntüyle aynı yapmadığınız herhangi bir şey varsa sebep odur hocam. Hepsi harfiyen aynıysa ve yine de ısınıyorsa çözüm yolu bakım dediğim gibi.
Rica ederim.Tamamdır hocam tekrar teşekkür ederim.
Rica ederim.
Sevindim hocam iyi oyunlar.Hocam vallahi fanları fulledim işlemci 87 derecerlde RDR'de içim rahat oynuyorum. Tekrar teşekkür ederim. En sonunda böyle bir çözüm bulabildim.
Hocam vallahi fanları fulledim işlemci 87 derecerlde RDR'de içim rahat oynuyorum. Tekrar teşekkür ederim. En sonunda böyle bir çözüm bulabildim.
Hocam bilgisayar victusun yerinde dengeli güç ayarında da dengeli zaten.Ona rağmen bu sıcaklıklara ulaşıyor.Sen o bilgisayarı performansa çektiğin için Turbo sürekli devreye giriyor en yüksek hızda çalışıyor. Aslında işlemcinin yüzde 30 yeter sürekli Turbo yapmasına gerek yok dengeli dediğin zaman zaten sistem anlık çıkar iner. İşlemcin ısınmaz. Gereksiz fan sesi çekiyorsun. Tek yapacağın dengeli yapmak. Az ses az ısı. Bu kadar basit.
Merhaba sende benim gibi bir HP kullanıcısıysan Omen Gaming Hub ugulamasını kullanabilirsin ve fanları manuel olarak ayarlayabilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.