Intel 8. nesil beklenilmeli mi?

Fadeless

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. 2-3 aydır bilgisayarsızım sistem toplamak için eylülü bekliyordum. Üniversite öğrencisiyim. Okullar açılınca toplarım dedim. Şimdi okullar açılıyor sistemi toplayacaktım ancak bu 8.nesil muhabbeti çıktı . Öncelikle 7700k alacaktım. Gerçekten beklemeye değer mi ? Bir de beklemeye değecekse de ne kadar beklerim bilgisi olan var mı ? İşlemciler Eylül-ekim gibi çıksa bile z370 platformunun aralık aylarında çıkacağı söyleniyor. Yani işlemciyi alsak da uyumlu platform için 3-4 ay beklememiz gerekiyor gibisinden bi muhabbet var. Tavsiyelerinize ve yorumlarınıza ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler :) Çıkış tarihleri ile ilgili net bilgisi olan varsa da yazarsa çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba. 2-3 aydır bilgisayarsızım sistem toplamak için eylülü bekliyordum. Üniversite öğrencisiyim. Okullar açılınca toplarım dedim. Şimdi okullar açılıyor sistemi toplayacaktım ancak bu 8.nesil muhabbeti çıktı . Öncelikle 7700k alacaktım. Gerçekten beklemeye değer mi ? Bir de beklemeye değecekse de ne kadar beklerim bilgisi olan var mı ? İşlemciler Eylül-ekim gibi çıksa bile z370 platformunun aralık aylarında çıkacağı söyleniyor. Yani işlemciyi alsak da uyumlu platform için 3-4 ay beklememiz gerekiyor gibisinden bi muhabbet var. Tavsiyelerinize ve yorumlarınıza ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler :) Çıkış tarihleri ile ilgili net bilgisi olan varsa da yazarsa çok sevinirim.
7700k alırsan seni uzun bir süre götürecektir ancak almışken son nesili alayım diyorsan 8. Nesil işlemciler kışa kalmadan piyasaya çıkar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gigabyte aorus twitter hesabından 3-4 gün önce bir tweet paylaştı. 10 ekimde duyurusu yapılacak ve 8. Nesil işlemci ile uyumlu anakart olma ihtimali yüksek.
1505466017995.jpg

Intel'in 8. Nesil işlemcisi ve anakart pahalı olacaktır. Hele de 8700k gibi bir şeyin fiyatı dudak uçuklatacaktır. 8. Nesili bekleyip fiyatlar düşerse 7. Nesil alabilirsin. Neden AMD Ryzen almıyorsun? Ayni performans daha düşük fiyat.

8. Nesil işlemcilerin çıkışıyla ilk hafta lansman fiyatlarında uygun fiyatlar bekliyorum. Resmi benchmark sonuçları da bekleyip öyle karar vermek lazım.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı