Intel 8700K vs Ryzen 2700X Sistem Tavsiyesi

Zetark

Hectopat
Çok güçlü bir sistem toplayacağım yayın ve oyunlar için i7 8700k'lı bir sistem toplamayı düşünüyordum. Böyle güçlü bir sisteme bir de soğutucu lazım tabii ki, 115i PRO RGB düşünüyordum. Anakart bir de fakat 2700x ile aralarındaki FPS farkı 5-10 dediklerinde şöyle düşündüm, 2700x ve bir de anakart soğutucuya gerek yok. 8700K, soğutucu, anakartlı sistemle 2700x'li sistem arasında en az 1000 TL fark ortaya çıktı. Oyun odaklı olacak sistem fakat 5-10 FPS için 1000 TL fark verilir mi, bilemiyorum. Önerileriniz nedir? 2700x'i önerecek kişiler anakartta önerebilir mi anakart bütçesi 1000 üstünde de olabilir altında da.

Son düzenleyen: Moderatör:
2700X fiyat performans açısından daha mantıklı bir işlemci, saf güç olarakta daha güçlü ve iyi bir soğutucuyla da geliyor.
Anakart olarak B350, X370, B460 ve X470 modellerinden birini bütçene göre alabilirsin.

2700X fiyat performans açısından daha mantıklı bir işlemci, saf güç olarakta daha güçlü ve iyi bir soğutucuyla da geliyor.
Anakart olarak B350, X370, B460 ve X470 modellerinden birini bütçene göre alabilirsin.
Teşekkür öderim. önerdiğiniz bir model varsa link atarmısınız.

Hala çok kararsızım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı