Intel 9600K işlemci için Z390 şart mı?

1300 TL fiyatı görünce direkt almıştım zamanında o yüzden. Overclock düşünmüyorum tabi ama ileride yaparım belki de ama anlamıyorum overclocktan da açıkcası :D
İyi bir soğutucunuz varsa overclock çok zor bir şey değil. Sadece çarpan arttırıyorsunuz ve voltajı sistemin sorunsuz çalıştığı en düşük konuma alıyorsunuz. Bu arada BIOS güncellerim tak çalıştır olmasa da olur derseniz ucuza gayet iyi Z370 anakartlar da var.

Merhaba aynı işlemciye sahibim yorumun altında imzamda sistemimin bütün parçaları mevcut soğutucu ve anakart işlemciyi kullanmak için fazlasıyla yetiyor.

Bu videoda Z390 anakartta yapmış. Marka olarak Asus anakart.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Z370 anakart alsam olur mu? BIOS güncellenmiş şekilde ama bir yerde bios update sonrası performans sorunu yaşayan bir arkadaş görmüştüm sıkıntı yaratır mı?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı