Intel AC-3160 "kod 10" ve "kod 45" hatası

• Konuyu başlatan durito
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 1.257

durito

Centipat
Windows 10-64 Bit 1903 Single Language sürümünü kullanıyorum. Wi-Fi sürücüm Intel AC-3160. Sorunum şu: sürücü kafasına göre hata veriyor (KOD-10 ve KOD-45 hataları) yeniden başlatıyorum bu sefer bağlanıyor ama 1-2 saat sonra bağlantı kesiliyor ve yine kod hatası veriyor. Windows'a yazdım CMD kodları uyguladım sürücü zaten güncel, dedim belki ağ kartı yanmıştır ama bu sürücüde Wi-Fi ve Bluetooth aynı yongada Bluetooth çalışıyor. Wi-Fi çalışmıyor, ethernet kablosuyla bağlanabiliyorum. Yani bin tane çözüm denedim yok olmuyor. Başına böyle bir şey gelen var mı? 2 haftadır çıldırttı beni şimdi başka bir ağ kartı alacağım ama sorun yine devam eder diye gerek duymuyorum. Çözümü bilen varsa söylerse çok memnun olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Buyrun hocam.

123.JPG
ac.JPG

Laptop Toshiba satellite L-50-B. Hocam BIOS güncelleştirme için Toshiba sitesine gittim ama güncelleme yoktu. Anakartı fotoğraf olarak yükledim.
anakart.JPG

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı