İnceleme Intel Arc 770

Performans olarak öyle mi? Sanırım testleri qhd çözünürlükte yaptınız. Elinize sağlık hem görsel hem içerik olarak güzel bir inceleme.

Kardeşim çok güzel bir inceleme olmuş. Eğer vaktin olursa, oyun performansı hakkında da içerik oluşturabilirsen çok memnun kalırız.

Nisan ayında Fransa Lyon şehrine yoluculuk yapmıştım. Orada bu kartı bir bilgisayarcı'da rafta gördüm, ama o sırada yeni çıkan Gigabyte Eagle RTX 4070 daha çok ilgimi çekti. İyi ki onu almışım.

Kardeşim çok güzel bir inceleme olmuş. Eğer vaktin olursa, oyun performansı hakkında da içerik oluşturabilirsen çok memnun kalırız.
Vaktim olursa videolu incelemelerini yapacağım. İşte çalıştığımdan eve ancak gece 8-9 gibi gelebiliyorum. Teşekkür ederim.

İşlemcim 13500 ekran kartım 6650XT attığınız FPS değerlerine göre oyundan oyuna 35-60 FPS fazla alıyorum ben, 6700 hele 6800XT rakibi olması pek mümkün değil gibi. İşlemci farkı FPS'e ne kadar etki eder tahmin edemiyorum.

Testler 1080p de ise RX 6700 e yakın bile değil ben 2k değerlerde en yüksekte rdr2 de 60 ın altına zor düşüyorum.

Testler 1080p de ise RX 6700 e yakın bile değil ben 2k değerlerde en yüksekte rdr2 de 60 ın altına zor düşüyorum.

Konudaki inceleme kartın düz hali. Performans ayarı vesaire yapmadım yani. Daha yeni yeni performans ayarlarını oturtturuyorum. Saf haliyle konudaki performansı veriyor.
RDR2, Ekran kartına yük bindiren bir oyun. İşlemci elbet etki eder ama çok fazla edeceğini sanmıyorum. Oyununuzun grafikleri en yüksek ayarda mı?

Son düzenleme:

Her şey Full Radeon ayarlarından bakıyorum ortalamada RDR2 de 87 gösteriyor GTA 5'te ise 153 ortalama ile oynamışım yüksek ihtimal RTX 3070 rakibi olacak bir kart ama şu an bu güncellemelerle gücünü gösteremiyor. Mesela PlayStation'dan portlanan oyunlarda çok kötü performans veriyordu son güncellemeyle biraz iyileşti diye biliyorum daha yolu olan bir kart.

Vaktim olursa videolu incelemelerini yapacağım. İşte çalıştığımdan eve ancak gece 8-9 gibi gelebiliyorum. Teşekkür ederim.
Video ile daha iyi olur, dediğin gibi. Tekrar teşekkürler..

Tek problemi biraz fazla güç tüketmesi ve Ufak tefek yazılım. A750 kartımın Sürücü güncellemesi için Arc Control yerine Intel'in kendi sitesini kullanıyorum, dediğiniz gibi program biraz sıkıntılı. Zamanla düzelecek şeyler, Intel başardı diyorum. Güzel inceleme olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…