İnceleme Intel Arc 770

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu test hangi Minecraft sürümüyle yapıldı?

NFS Heat oyununda sürekli ekran gidiyor HDMI veya DP kullanmak fark etmeksizin ayrıca RDR2 de oyunun ilk başlarında avlanmadan dönerken ayıyla karşılaşma sahnesinde de ekran gidiyordu bir güncellemeden sonra orayı geçtim nihayet ama heat hala aynı durumda. Unbound giriyorum 7 saat oynadım kasma donma ekran gitme hiç sıkıntı yaşamadım çok iyi performans verdi. Dying Light ve 7 Days to Die akıcı oynadım. Bu arada her oyunumu Ultra grafiklerde oynuyorum.

Güzel kart. Performansı çok hoş. Ama yazılım sıkıntıları çok can sıkıcı. Konuyu açtığımdan beri neredeyse 2 aydır Battlefield gibi oyunlara destek getirmediler. Bu kadar zor olmamalı.

@Tesla Bobini
Hocam boşta güç kullanımını düzelttiler sayılır. Blender+Unreal Engine 5 açık arkada. 18W tüketiyor.

Son düzenleme:
Bunun için BIOS'tan L1 vs gibi ayar yapman lazım. Güç denetim merkezinden plan oluşturup ayar yapman lazım güç tasarrufu kısmına vs giriyorsun gelişmiş ekran ayarlarından falan Hz değerinde ayarlama yapıyorsun uzar da gider. AMD ya da NVIDIA da bu gibi saçma şeylerle uğraşmıyorsun.

Ben bu kartı ilk alıp kullanan kişilerdenim hocam her yerde övüyordum şu anda nerede görsem önermiyorum zaten konu açıp yazmıştım sıkıntısız deneyim ya da oyun vs istiyorsan bu kart alınmaz.

Bende öven birisi değilim zaten hocam, eleştiriyi yapıyorum ama her güncellemede iyileşiyor kart onu demeye çalışıyorum. Zaten elimde olsa bende NVIDIA'ya falan geçeceğim, ama idare ediyor bu kart

Bu arada Güç Planı ayarlaması yapmadım. Tasarruf modu açık değil. Ama tabi AMD'de 9W civarında bir tüketim söz konusu boşta. Bu kartta yükte 170W'a kadar çıkıyor.

Cyberpunk 2077 oynarken bende de 170W çekiyordu bu gerçekten fazla. Bende mesela RX 6600 var şu an boşta 5W yükteyken 100W çekiyor aradaki farka bakın. Ama alacaksanız RTX 4000 serisinden bir kart alın hem güzel hem de güç tüketimleri çok iyi.

Satacağım hocamda aldığım fiyata kıyas çok düşük fiyat çıkıyor. Hani daha bilgisayarın taksitleri bitmedi, bide satıp zararına kart alacağım falan. İdare edeceğiz artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…