İnceleme Intel Arc 770

Sanırım yazılım problemleri sizi bezdirdi. Sıfır olarak almayı düşünüyordum, 7500 lira bandında kapalı kutu olarak buldum. Tavsiye eder misiniz?

Sanırım yazılım problemleri sizi bezdirdi. Sıfır olarak almayı düşünüyordum, 7500 lira bandında kapalı kutu olarak buldum. Tavsiye eder misiniz?
Oyun performansına lafım yok. 10 Numara oyun performansı var. Dediğim gibi tek sorunu Yazılım.
Bide güvenlik açıkları ortaya çıkmıştı. Sözde acil bir yazılım güncellemesi yapacaklardı. 1 aydır bekliyoruz.

7500 TL'ye daha iyi kartlar bulunabilir.

Yazılım anlamında nasıl bir sorun yaşadınız hocam?

Yazılım anlamında nasıl bir sorun yaşadınız hocam?
CS oynarken konsolda “ARC rendering error” hatası spamlanıyor.

Fanların hızını gereksiz yere yükseltip düşürüyor.

Batllefield’a desteği yok.

Video kayıt almak icin tuş kombinasyonu yapıyorum kabul etmiyor. Kabul ettiğini gösteriyor ama kaydı başlatmıyor. Elle başlatmam gerekiyor.

HOI4’de çökmeler meydana getiriyor.

Sanırım şimdilik uzak durmak daha iyi olacak, teşekkürler.

Biz boşuna alınmaz demiyoruz sonra gelip bazı kişiler nerden biliyorsun ne alaka deyip duruyor kart ilk çıktığında aldım kullandım. Almaya devam etsinler Intel Arc serisi ekran kartı şu an çok ucuza bulmadıkça alınmaz 2 ve ya 3 nesil sonraki kartları düzelirse eğer belki alınır.

Karta dün "4644" güncellemesi geldi. Sanırım güvenlik sorunlarını ortadan kaldırmışlar. Çünkü kurulumu 10 dakika falan sürdü. Normalde 2-3 dakika sürüyor.

Ama yeni bir sorun ortaya çıktı. CPU kullanımı aşırı derecede yükseldi. Anlık takılmalar oluşmaya başladı ve CS:GO oynarken ekran birden donuyor, ama oyun arkada devam ediyor. Kapatıp açmam gerekiyor.

Saçma sapan hatalar...

CS2:

İnferno: 270 FPS.
Ancient: 300 FPS.
Mirage: 330 FPS.

Son düzenleme:
@377660 hocam alınır mı alacağım kafam yatarsa.

hocam iletişim adreslerinizi verir misiniz uzun uzun konuşalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…