Elektronik INTEL Arc A750 7.499,00 TL

• Konuyu başlatan akt
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 35
  • Görüntüleme 2.258
Kurulumunu tamamladım şu an. Bir kaç tane oyun indiriyorum deneyeceğiz artık. Ryzen 5 7600 ve ARC A750 ile Valorant 600-700 FPS'ler şu an için fiyatına göre tatminkar. Control oyununda Ultra 4x MSAA ayarlar ile 90-130 FPS'ler beni fiyatına göre fazlasıyla tatmin etti. Sadece kendi sürücü programı biraz hantal geldi o kadar. Orayla da zaten çok bir işim yok.
Arc Control Panel biraz sıkıntılı. Sürekli sürücü hatası veriyor. Pekte fazla bir seçenek yok yazılımda. Biraz karmaşık. Intel Driver Support Asistant ile güncellemeleri kontrol etmek daha sağlıklı.

Arc Control Panel biraz sıkıntılı. Sürekli sürücü hatası veriyor. Pekte fazla bir seçenek yok yazılımda. Biraz karmaşık. Intel Driver Support Asistant ile güncellemeleri kontrol etmek daha sağlıklı.
Büyük ihtimal öyle yapacağım. Önerdiğiniz bir ayar var mı Intel kartlar için?

Büyük ihtimal öyle yapacağım. Önerdiğiniz bir ayar var mı Intel kartlar için?
Hayır, stabil ayarlarda kullanıyorum. Karttan tam performansı alabilmek için anakart BIOS'u üzerinden Resizeble Bar açmayı unutmayın. Onun dışında tüm oyunlarda DX12 API kullanmanız daha fazla performans sağlayacaktır.

Hayır, stabil ayarlarda kullanıyorum. Karttan tam performansı alabilmek için anakart BIOS'u üzerinden Resizeble Bar açmayı unutmayın. Onun dışında tüm oyunlarda DX12 API kullanmanız daha fazla performans sağlayacaktır.
Tavsiyeleriniz için teşekkürler. Uygulayacağım.

Üye girişi yaparsanız sepette 6750 TL oluyor. Belki bitmişte olabilir. Şu an teslim aldım kurulumunu yapıyorum. Tasarımı gerçekten çok iyi çok hoşuma gitti. Umuyorum ki performansı da tasarımı kadar güzel olur.

Belki bitmiş olabilir indirim geceye özel diyordu.

Gece'ye özel indirimmiş şimdi tekrardan geldi teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı