Elektronik İntel Arc A750 5.999 TL!

Benim Arc A750 sistem 550W+80 var yetiyor herhalde 500 de yeter.

Bunu bilmiyordum verimini nasıl öğrenebiliriz?

Ürünün sitesinde yazar. Veya 12v kanalında yazan kısmı 12 ile çarpmanız gerekiyor.

Pardon kodu yazıyor sanıyordum direkt Technopat'tan almıştım.

Buyurun PSU'nun kendisi;
Eki Görüntüle 2331409

468W veriyor 12v kanalından. Yetmesi lazım. İdarelik kullanacağınız için MSI Afterburner veya Intel'in kendi uygulaması üzerinden Power limit %90 olarak ayarlardım. Veya elle undervolt yapardım. Benim 4070 Ti Super'deki gibi.

468W veriyor 12v kanalından. Yetmesi lazım. İdarelik kullanacağınız için MSI Afterburner veya Intel'in kendi uygulaması üzerinden Power limit %90 olarak ayarlardım.
Tamamdır hocam dediğiniz gibi yaparım. Hatta gerekirse konu açıp sizi etiketlerim. Yardımınız için teşekkür ederim.

FSP 500W +80 PSU

Bende FSP 500W +80 PSU ile kullanacağım. Umarım sorun olmaz.

Alayım dedim ama vazgeçtim PC'ye GTA 6 çıkana kadar bir ekleme yapmayıp o zaman iyi bir sistem toplayacağım.

Siz alırsanız hayırlı olsun şimdiden.

2K performansı nasıldır kartın? Bir de sistemim bayağı eski acaba nasıl çalışır sizce?

Ryzen 5 1500X işlemci
ASUS Prime B350M-E
Corsair Builder VS550 550W+80 PSU var, uyumlu olur mu kart, sistem kaldırabilir mi?

Şu an sistemimde GTX 1060 3GB var çoğu yerde yetersiz kalıyor. Niyetim 4070'li sistem almak ancak ya kredi çekmem lazım ya da ileride alana kadar beni bir süre daha götürecek bir kart :DFiyatı da faizsiz 6 taksitle bedavaya geliyor neredeyse :D Sizce alıp idarelik kullanılabilir mi kart? Yoksa para biriktirmeyi mi bekleyeyim?

2K performansı nasıldır kartın? Bir de sistemim bayağı eski acaba nasıl çalışır sizce?

Ryzen 5 1500X işlemci
ASUS Prime B350M-E
Corsair Builder VS550 550W+80 PSU var, uyumlu olur mu kart, sistem kaldırabilir mi?

Şu an sistemimde GTX 1060 3GB var çoğu yerde yetersiz kalıyor. Niyetim 4070'li sistem almak ancak ya kredi çekmem lazım ya da ileride alana kadar beni bir süre daha götürecek bir kart :DFiyatı da faizsiz 6 taksitle bedavaya geliyor neredeyse :D Sizce alıp idarelik kullanılabilir mi kart? Yoksa para biriktirmeyi mi bekleyeyim?
Hocam bende de RX570 vardı. Gerçekten artık yetersiz geliyor. Bu kart 3060 gücünde olduğu için bence iyi fiyatına göre. Üstelik dediğiniz gibi 6 taksit faizsiz ile bedavaya geliyor resmen.

Ryzen 5 1500X işlemci.
ASUS Prime B350M-E
Corsair builder VS550 550W+80 PSU var, uyumlu olur mu kart, sistem kaldırabilir mi?

Şu an sistemimde GTX 1060 3GB var çoğu yerde yetersiz kalıyor. Niyetim 4070'li sistem almak ancak ya kredi çekmem lazım ya da ileride alana kadar beni bir süre daha götürecek bir kart :Dfiyatı da faizsiz 6 taksitle bedavaya geliyor neredeyse :D sizce alıp idarelik kullanılabilir mi kart? Yoksa para biriktirmeyi mi bekleyeyim?

2K için tavsiye etmem. 3060 ile denk sayılır. 4060 bile 2K için tavsiye edilmiyor. Çünkü performansları yetersiz. Güç kaynağınız yeterli.

Ryzen 5 1500X işlemci
ASUS Prime B350M-E

hocam bence biraz dişinizi sıkın kasım ayı etkinliklerinde amazon satıcısı olduğu ekran kartlarından birine denk gelip faizsiz 6 taksit bulabilirsiniz. Bende de sizin gibi kart alma isteği var fakat kendimi kasım a saklıyorum 😁

Hocam bence biraz dişinizi sıkın kasım ayı etkinliklerinde Amazon satıcısı olduğu ekran kartlarından birine denk gelip faizsiz 6 taksit bulabilirsiniz. Bende de sizin gibi kart alma isteği var fakat kendimi kasım'a saklıyorum 😁

Hocam daha iyi bir kart alırsam muhtemel sistemim hiç yetmeyecek :D o yüzden direkt baştan bir sistem dizmem gerekecek daha iyi kart için. Aklımda faizsiz kredi çekip sıfırdan sistem almak var ama bilmiyorum kararsızım ne yapsam :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı