Elektronik İntel Arc A750 5.999 TL!

Birisi şöyle bir yorum yapmış (Satın alan kişi) Sadece bilgilendirmek amaçlı paylaşıyorum ;

Sparkle ORC A580, Kendisi pazartesi elime ulaştı. DX9 performansı kötü olduğunu söyleyenler yüzünden eski yeni birçok oyunda denedim, hiçbir sorun yaşatmıyor. Bayağı performanslı bir ürün. Ayrıca kartın kendisi çok da büyük değil ve soğutması çok iyi. Lakin kartın yine de eksik yönleri var. Boşta bile 40W güç tüketiyor ve kartın fanları durmuyor. Bendeki ürün coil whine'lı olduğu için 90W üstünde bobinin tiz sesleri çıkıyor. Ürünün ray tracing performansı Nvidia seviyesinde değil. Driver konusunda şu anlık herhangi bir çökme sorunu yaşamadım. Anakartınızın ve işlemcinizin ReSize-Bar desteklediğinden emin olun. Desteklemiyorsa lütfen Nvidia ya da AMD muadillerini düşünün. Kart, ReSize Bar özelliği olmadan %50 daha düşük performans veriyor. Sıfır kartım olsun ve Intel denemek istiyorum diyorsanız ürünü alabilirsiniz. Alternatif olarak 2. el RX 6600 almanızı tavsiye ederim.

Birisi şöyle bir yorum yapmış (satın alan kişi) sadece bilgilendirmek amaçlı paylaşıyorum;

Sparkle orc A580, kendisi pazartesi elime ulaştı. DX9 performansı kötü olduğunu söyleyenler yüzünden eski yeni birçok oyunda denedim, hiçbir sorun yaşatmıyor. Bayağı performanslı bir ürün. Ayrıca kartın kendisi çok da büyük değil ve soğutması çok iyi. Lakin kartın yine de eksik yönleri var. Boşta bile 40W güç tüketiyor ve kartın fanları durmuyor. Bendeki ürün coil Whine'lı olduğu için 90W üstünde bobinin tiz sesleri çıkıyor. Ürünün Ray Tracing performansı NVIDIA seviyesinde değil. Driver konusunda şu anlık herhangi bir çökme sorunu yaşamadım. Anakartınızın ve işlemcinizin ReSize BAR desteklediğinden emin olun. Desteklemiyorsa lütfen NVIDIA'ya da AMD muadillerini düşünün. Kart, ReSize BAR özelliği olmadan %50 daha düşük performans veriyor. Sıfır kartım olsun ve Intel denemek istiyorum diyorsanız ürünü alabilirsiniz. Alternatif olarak 2. el RX 6600 almanızı tavsiye ederim.

Cw sorunu benim 4070 Ti süperde de var. Önceden aldığım 4070 Super ASUS ve MSI Gaming X kartımda da vardı. Bu yüzden eksi olarak yazamayız. Boşta 40W olması kötü ama ikinci el riskine girip 3-4 yıllık kart almak yerine bu daha mantıklı. Mining zart zurt derdi yok. Sıfır kapalı kutu 2 yıl garantili ürün. Amazon göndericili olduğu için beğenmezsen geri yolla. İade alıyorlar(4070 Super iade etmiştim.) Ray Tracing konusuna gelecek olursak bu fiyatta RT beklemek saçma ki AMD kartlarda da RT çok kötü çalışıyor. 3060 dengi karttan RT performansı beklemek saçma olur. 3060 sahipleri bile RT açmıyor. Bende bilgilendirme yapmak istedim. Bilgi için teşekkürler.

Cw sorunu benim 4070 Ti süperde de var. Önceden aldığım 4070 Super ASUS ve MSI Gaming X kartımda da vardı. Bu yüzden eksi olarak yazamayız. Boşta 40W olması kötü ama ikinci el riskine girip 3-4 yıllık kart almak yerine bu daha mantıklı. Mining zart zurt derdi yok. Sıfır kapalı kutu 2 yıl garantili ürün. Amazon göndericili olduğu için beğenmezsen geri yolla. İade alıyorlar(4070 Super iade etmiştim.) Ray Tracing konusuna gelecek olursak bu fiyatta RT beklemek saçma ki AMD kartlarda da RT çok kötü çalışıyor. 3060 dengi karttan RT performansı beklemek saçma olur. 3060 sahipleri bile RT açmıyor. Bende bilgilendirme yapmak istedim. Bilgi için teşekkürler.
Bence işin özeti 'bu fiyata' TR şartlarında çok iyi gözüküyor.

Intel Arc serisi kartları pek bilmiyorum. Muadil hangi kartlara denk geliyor bilen var mı?

RTX 3060-RX6600 dengi. RTX 3060 8 GB ile benzer performansı var.

Desktop Screenshot 2024.10.17 - 01.20.10.05.png

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı