qoray99
Megapat
Daha fazla
Merhaba, geçen gün indirimden Intel Arc A750 sparkle ekran kartını aldım. Ancak kart alışık olduğum değerlerin çok üzerinde ısınıyor. 2K high veya Ultra ayarlarda açıyorum oyunları. 2-3 dk sonra sıcaklık değeri 85-90 dereceye çıkıyor. Fanları da çalışıyor gibi iyi (çok fazla ses çıkartıyorlar
) diğer marka ekran kartları için 90 dereceyi görmek anormal bir durum ama Intel'de de durum bu şekilde mi acaba?
Kendi sitesinde 90 dereceye kadar sıkıntısız çalışır yazmışlar ama bilemedim. Bu kadar hızlı ısınması normal mi? Ayrıca hemen de soğuyor oyunu alta attıktan 5sn sonra 70 derecelere düşüyor ekran kartı.
Sizce kartım sorunlu mu yoksa Intel'in kartları mı bu şekilde çalışıyor? (oyun RDR2 2K çözünürlük Ultra ayarlarda)
Kendi sitesinde 90 dereceye kadar sıkıntısız çalışır yazmışlar ama bilemedim. Bu kadar hızlı ısınması normal mi? Ayrıca hemen de soğuyor oyunu alta attıktan 5sn sonra 70 derecelere düşüyor ekran kartı.
Sizce kartım sorunlu mu yoksa Intel'in kartları mı bu şekilde çalışıyor? (oyun RDR2 2K çözünürlük Ultra ayarlarda)