qoray99
Megapat
Daha fazla
Kartınızda bir problem olma ihtimali olabilir. +25 mV OC ile kartta 70 derece üstünü görmüyorum. Benim kartım Intel'in olduğunu düşünürsek sizinki normal soğutma anlamında daha iyi iş çıkartması gerekiyor. Kasa hava sirkülasyonunuz nasıl?
Araştırmama göre Intel'in kendi çıkarttığı kartın sıcaklık değerleri bendeki Sparkle'a göre daha iyi, daha serin oluyormuş. Bu yüzden olabilir.
Kasamın pek iyi olduğunu düşünmüyorum. Hava akışını tam anlamıyla sağlayamıyor gibi. Kasam masamın altında ve genişliği 50-60 Cm'lik bir bölme içerisinde duruyor sağı solu arkası kapalı bölmenin. Önden sadece açık yolu var
Kasam bu.
GoW bende rezalet. Attığım konu da görürsünüz hocam. DX9 oyunları da berbat performans veriyor. Daha Batman Arkham City oyununda 60FPS veremiyor, ha bire 35-50 arası. Biraz aklımı kurcaladı bu iş. Ben eski oyunları da oynayan birisiyim. Belki iade edip RX 6600 alabilirim.
Eski oyunlarda Intel'in optimizasyonu çok olmadığından sıkıntı yaşadığını okumuştum. Benim denediklerim hep yeni oyunlardı. RX 6600 daha garanti bir tercih. Intel'le aynı fiyata 2.El alabilirsin temiz bulursan. Ben 2.ele çok bulaşmak istemediğimden benim için bu kart iyi görünüyor (tabii arızalı değilse)