Intel Arc A750 alınır mı?

Eğer çok yeni oyunlar oynamayı seven biri değilsen veya biraz daha beklerim diyebiliyorsan alınabilir. (belki)
Kesinlikle sıfır kart almak istiyorsanız ve bütçeniz az ise düşünülebilir.

5000 TL'ye filan düşerse alınabilir bence. Şarap gibi kart. Bekledikçe düzeliyor ve güçleniyor. Hani belki bütün sürücü odaklı sorunları çözüldüğünde 3060'dan daha iyi FPS verdiği oyunlar çoğalabilir bile.

Ama dediğim gibi fiyatı dışında çekici bir olayı yok kartın. Ben uygun fiyata düşerse alır mıyım? Muhtemelen.

arkadaşlar selamün aleyküm hayırlı ramazanlar son mesaj 9ekim 2024 de verilmiş konuyu hortlatmış olacağım için özür dilerim benim oyunla hiçbir işim olmucak standart ev kullanıcısıyız 720p 1080p dizi film arşivini izle internete gir vs vs linkdeki pc nin kartı bahsi geçen kart ben gibi bi adama linkdeki pc yeterli olurmu olmazmi acaba konunun ehli bu işlerden anlayan arkadaşların yardımına ihtiyacım var

EXPER XCELLERATOR XC211 İ5 12400F 2.5GHZ 16GB 512GB SSD 8GB INTEL ARC A750 WIN11 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

arkadaşlar selamünaleyküm hayırlı ramazanlar son mesaj 9Ekim 2024 de verilmiş konuyu hortlatmış olacağım için özür dilerim benim oyunla hiçbir işim olmayacak standart ev kullanıcısıyız 720p 1080p dizi film arşivini izle internete gir vs. Linkteki PC'nin kartı bahsi geçen kart ben gibi bir adama linkteki PC yeterli olur mu olmaz mı acaba konunun ehli bu işlerden anlayan arkadaşların yardımına ihtiyacım var

EXPER XCELLERATOR XC211 İ5 12400F 2.5GHZ 16GB 512GB SSD 8GB INTEL ARC A750 WIN11 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Aleykümselam. Sorun olmaz fazla fazla yeterde o paraya o PC alınmaz.

Anladim hocam önerilere de açayım tabii ki zaten bütçe en fazla 30 bin üstüne çıkmam :) hatta şu iki PC icin ne düşünüyorsünuz acaba
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...0-hazir-sistem-sezginbilisim-1227638589/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...w-hazir-sistem-sezginbilisim-1197618499/detay

Bütçeniz dahil amaçlarınızı içeren bir konu açarsanız arkadaşlar çok güzel yardımcı olacaktır, 7500F DDR5 4060 sistem rahatlıkla toplarsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı