hocam birşey daha sorucağım boştayken 42-45 dereceSıkıntı olmaz. Bende yaptım o derecelere çıktı.
hocam birşey daha sorucağım boştayken 42-45 derece
efootbal 23 en yüksek grafiklerde 70-76 derece
pro soccer online epic ayarlarda 72-76 derece
ets 2 demo en yüksek grafiklerde 60-70 derece
işlemci sıcaklıkaları ise
boşta 43-46
oyun içinde 57-78
bunlar normal mi ?
Boştayken aynı. Hava 30 derece.Hocam birşey daha soracağım; boştayken 42-45 derece:
EFootbal 23 en yüksek grafiklerde 70-76 derece:
Pro Soccer Online Epic ayarlarda 72-76 derece:
ETS2 Demo en yüksek grafiklerde 60-70 derece:
işlemci sıcaklıkları ise:
Boşta 43-46;
Oyun içinde 57-78.
Bunlar normal mi?
Değil hatayı Intel ekran kartı alarak yapmışsınız. Daha çok yeni Intel ekran kartları.
Gayet normal.FurMark'da stress test yaptım 3 dakika içinde 81 derece oldu. 1920x1080 çözünürlük tam ekranda normal mi?
Adamlar kartı çıkarttıklarından beri durmadan update getiriyor, bütün oyunlardaki büyük sıkıntıları çözdüler, fps performansını neredeyse 2 katına çıkartıp neredeyse 3060 seviyesine getirdiler kartı hatta bazı oyunlarda ondan da iyi performans gösteriyor. Buna rağmen kimse adamların kartını almazsa nasıl geliştirecekler ? Millet yıllarca tost makinesi FX işlemcileri aldığı için AMD Ryzen serisini çıkartabildi.Değil hatayı Intel ekran kartı alarak yapmışsınız. Daha çok yeni Intel ekran kartları.
bende yeni aldım daha 1 hafta olmadı ondan dolayı tüm testleri yapıyorum bi sorun v.s var mı diye bende bi sorun yaşamadım sadece o sıcaklık normal mi diye merak ettim hocamAlakası yok. Stres testinde 81 derece olunca sorun mu oluyormuş? Kendim de kullanıyorum aynı kartı. Problem falan yaşamadım. Devamlı yeni sürücü geliyor, sorun varsa o da halloluyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.