Intel Arc A750 FurMark'da 81 derece oldu

Gayet normal.

Adamlar kartı çıkarttıklarından beri durmadan update getiriyor, bütün oyunlardaki büyük sıkıntıları çözdüler, fps performansını neredeyse 2 katına çıkartıp neredeyse 3060 seviyesine getirdiler kartı hatta bazı oyunlarda ondan da iyi performans gösteriyor. Buna rağmen kimse adamların kartını almazsa nasıl geliştirecekler ? Millet yıllarca tost makinesi FX işlemcileri aldığı için AMD Ryzen serisini çıkartabildi.
valla haklısınız hocam her 2-3 haftada update geliyor zaten

Yaz ayında ve stres testinde 81 derece olmuş öyle mi kanka, alla alla.

Pek bilgim yok o konularda sadece danışmak istedim.

Yaz ayında ve stres testinde 81 derece olmuş öyle mi kanka, alla alla.

Pek bilgim yok o konularda sadece danışmak istedim.

Alakası yok. Stres testinde 81 derece olunca sorun mu oluyormuş? Kendim de kullanıyorum aynı kartı. Problem falan yaşamadım. Devamlı yeni sürücü geliyor, sorun varsa o da halloluyor.

Bu kartlar çok yeni daha Intel yeni yeni ekran kartı piyasasına giriyor yarın öbürgün AMD 5000 serisi gibi patlamayacağı ne malum erken davranmışsınız.

Bu kartlar çok yeni daha Intel yeni yeni ekran kartı piyasasına giriyor yarın öbürgün AMD 5000 serisi gibi patlamayacağı ne malum erken davranmışsınız.

Hocam ben sistemi 12.500TL'ye aldım inidirimdeyken alayım dedim hemen 1 hafta once 12.500TL olan sistem 18.000TL olmuş.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı