Intel Arc A750 ile VR çalışır mı?

jacko

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, ben yeni ekran kartı almayı düşünüyorum ve A750 (belki 770) gözüme iyi göründü.
Fakat İtopya sitesinde VR desteği kısmında ikisinde de yok yazıyor. Bunun anlamı tam olarak nedir, VR gözlüğümü bilgisayara bağlayıp bu kart varken oynasam çalışır mı ve kasar mı?

Merhaba, ben yeni ekran kartı almayı düşünüyorum ve A750 (belki 770) gözüme iyi göründü.
Fakat İtopya sitesinde VR desteği kısmında ikisinde de yok yazıyor. Bunun anlamı tam olarak nedir, VR gözlüğümü bilgisayara bağlayıp bu kart varken oynasam çalışır mı ve kasar mı?
Alırken A770 alın. Aralarında çok bir fark yok ama VRAM açısından dağlar kadar bir fark var. VR desteği ikisinde de var. VR sıkıntısı olmaz. Oyundan oyuna değişebilir performansı. Ayrıca vatandan alın 8923 TL idi. Edit: 9700 civarı olmuş ☹️

Alırken A770 alın. Aralarında çok bir fark yok ama VRAM açısından dağlar kadar bir fark var. VR desteği ikisinde de var. VR sıkıntısı olmaz. Oyundan oyuna değişebilir performansı. Ayrıca vatandan alın 8923 TL idi. Edit: 9700 civarı olmuş ☹️

Sağ olun hocam, yalnız kartın yurt dışı yorumlarına baktım hata alan çok olmuş.

Bir sürü kişi Oculus yazılımından(kullandığım VR Quest 2) ekran kartının desteklenmemesi gibi hatalar almış ve bu yüzden oynayamamışlar.
Şimdi başlık standalone diyeceksiniz de oyunlar dolarla satılıyor ondan mecburen bilgisayara da bağlıyorum.

Sağ olun hocam, yalnız kartın yurt dışı yorumlarına baktım hata alan çok olmuş.
Ben ARC 770 kullanıyorum hocam eskiden ARC 750 kullanıyordum çalışıp ARC 770 aldım sonuç olarak sürücü konusunda şuan herhangi bir sorun yok ama oyunlarda optimizasyon sıkıntıları var mı var evet. Ama şunu diyebilirim ki bu kartların kas güçleri fiyatına göre acayip iyi. Stabil Overclock çekince de yağ gibi akıyor desem yeridir. Driverlar güncellendikçe yıllanmış şarap gibi bir kart olacaklarına eminim.

Ben Arc 770 kullanıyorum hocam eskiden Arc 750 kullanıyordum çalışıp Arc 770 aldım sonuç olarak sürücü konusunda şu an herhangi bir sorun yok ama oyunlarda optimizasyon sıkıntıları var mı var evet. Ama şunu diyebilirim ki bu kartların kas güçleri fiyatına göre acayip iyi. Stabil overclock çekince de yağ gibi akıyor desem yeridir. Driverlar güncellendikçe yıllanmış şarap gibi bir kart olacaklarına eminim.

Hocam performans falan mükemmel zaten sıkıntı VR desteğinde. Benim kullandığım VR kendi yazılımı olmadan çalışmıyor ve yazılım bu kartla sorun çıkarıyor.

Hocam performans falan mükemmel zaten sıkıntı VR desteğinde. Benim kullandığım VR kendi yazılımı olmadan çalışmıyor ve yazılım bu kartla sorun çıkarıyor.
İlginçmiş hocam ben hiç kullanmadım VR'yi. Intel'in kendi Intel Insiders diye topluluk sunucusu var orada derdinizi anlatın illa size yardım eden olacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı