Hocam benım kartım oyle değil. Bu attığınız sparkle modeli benımki limited Edition.
Hocam fan zaten dönüyor arada sırada boşta fanlar dönmüyor ama benim dediğim fanlar biraz sallanıyormus gibi geliyor.
Fanlarda yaşanan etiket yanılgısı dostum. Normalde sallantı falan yok gözüne öyle geliyor. Sallanarak dönen fan, çerçeve kenarlarına çarpacağından aşırı bir ses çıkartması lazım. Aşırı ses yoksa normal.
Firmalar bu etiketi tam merkeze basamadıklarında fan sanki sallanıyormuş izlenimi yaratıyor.
Eki Görüntüle 2236479
Hocam benım kartım oyle değil. Bu attığınız sparkle modeli benımki limited edition.Fanlarda yaşanan etiket yanılgısı dostum. Normalde sallantı falan yok gözüne öyle geliyor. Sallanarak dönen fan, çerçeve kenarlarına çarpacağından aşırı bir ses çıkartması lazım. Aşırı ses yoksa normal.
Firmalar bu etiketi tam merkeze basamadıklarında fan sanki sallanıyormuş izlenimi yaratıyor.
Eki Görüntüle 2236479
Hocam fan zaten dönüyor arada sırada boşta fanlar dönmüyor ama benim dediğim fanlar biraz sallanıyormus gibi geliyor.Yükte iken dönüyor mu?
Hocam benım kartım oyle değil. Bu attığınız sparkle modeli benımki limited Edition.
Hocam fan zaten dönüyor arada sırada boşta fanlar dönmüyor ama benim dediğim fanlar biraz sallanıyormus gibi geliyor.
Sürtme sesi geliyor mu arkadaşım ona bak sen.Hocam benım kartım oyle değil. Bu attığınız sparkle modeli benımki limited edition.
Sürtme sesi gelmiyor teşekkürler alakan için.Sürtme sesi geliyor mu arkadaşım ona bak sen.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.