Çözüldü Intel Arc A750 kartın fanları sallanarak dönüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

srecnhyat

Femtopat
Daha fazla  
Ekran kartının fanlarına aşağıdan flash tutup baktığımda işlemcinin stok fanı gibi stabil dönmüyor, böyle sallanıyor gibi kayıyor gibi orta kısmı. Intel Arc A750.

Çözüm
Hocam benım kartım oyle değil. Bu attığınız sparkle modeli benımki limited Edition.

Hocam fan zaten dönüyor arada sırada boşta fanlar dönmüyor ama benim dediğim fanlar biraz sallanıyormus gibi geliyor.

Çıkart kartı sık vidalarını gevşemiş olabilir, normaldir.
Fanlarda yaşanan etiket yanılgısı dostum. Normalde sallantı falan yok gözüne öyle geliyor. Sallanarak dönen fan, çerçeve kenarlarına çarpacağından aşırı bir ses çıkartması lazım. Aşırı ses yoksa normal.

Firmalar bu etiketi tam merkeze basamadıklarında fan sanki sallanıyormuş izlenimi yaratıyor.
1719671650370.png

Fanlarda yaşanan etiket yanılgısı dostum. Normalde sallantı falan yok gözüne öyle geliyor. Sallanarak dönen fan, çerçeve kenarlarına çarpacağından aşırı bir ses çıkartması lazım. Aşırı ses yoksa normal.

Firmalar bu etiketi tam merkeze basamadıklarında fan sanki sallanıyormuş izlenimi yaratıyor.
Eki Görüntüle 2236479

Arkadaşın dediği doğru aynısı benim kasa fanlarında vardı söktüm düzeldi.

Eki Görüntüle 2236479
Hocam benım kartım oyle değil. Bu attığınız sparkle modeli benımki limited edition.

Yükte iken dönüyor mu?
Hocam fan zaten dönüyor arada sırada boşta fanlar dönmüyor ama benim dediğim fanlar biraz sallanıyormus gibi geliyor.

Hocam benım kartım oyle değil. Bu attığınız sparkle modeli benımki limited Edition.

Çıkart kartı sık vidalarını gevşemiş olabilir, normaldir.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı