Bütçe 7500'den hiç artmazsa mantıklı.Uzun süre ekran kartları üzerine düşündüm. En sonunda Intel Arc A750'ye karar verdim. Aranızda A750 kullanan varsa yorumlarını yazabilir mi?
7500 butcede 2. el 6000 serisine bakmak daha mantikli degil mi? Sonucta A750'nin rakibi RX6600. O fiyata ne geliyor şuan bakamiyorum musait degilim ama çok daha iyi kartlar vardir 2. elde temiz, garantili.Bütçe 7500'den hiç artmazsa mantıklı.
7500 butcede 2. el 6000 serisine bakmak daha mantikli degil mi? Sonucta A750'nin rakibi RX6600. o fiyata ne geliyor şu an bakamiyorum musait degilim ama çok daha iyi kartlar vardir 2. elde temiz, garantili.
Direct X9 oyunları açıyor mu?Şu an kullanıyorum. Hiçbir problem yok, 2015 ve öncesi "1. klasman" olmayan oyunlarda uyumsuzluk sıkıntısı yaşayabilirsiniz. Ubisoft'un Watch Dogs oyununda mesela ekran kartı yetersiz uyarısı geliyordu.
Şu ana kadar tek açamadığım oyun Detroit: Become Human. Hiç açılmıyor.
Aldıktan sonra "Intel Driver&Support Assistant" programını bilgisayarınıza yükleyin. Sürücü güncellemelerini yapın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.