Intel Arc A750 nasıldır?

muciger

Femtopat
Daha fazla  
Uzun süre ekran kartları üzerine düşündüm. En sonunda Intel Arc A750'ye karar verdim. Aranızda A750 kullanan varsa yorumlarını yazabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an kullanıyorum. Hiçbir problem yok, 2015 ve öncesi "1. klasman" olmayan oyunlarda uyumsuzluk sıkıntısı yaşayabilirsiniz. Ubisoft'un Watch Dogs oyununda mesela ekran kartı yetersiz uyarısı geliyordu.

Şu ana kadar tek açamadığım oyun Detroit: Become Human. Hiç açılmıyor.

Aldıktan sonra "Intel Driver&Support Assistant" programını bilgisayarınıza yükleyin. Sürücü güncellemelerini yapın.

Şu an kullanıyorum. Hiçbir problem yok, 2015 ve öncesi "1. klasman" olmayan oyunlarda uyumsuzluk sıkıntısı yaşayabilirsiniz. Ubisoft'un Watch Dogs oyununda mesela ekran kartı yetersiz uyarısı geliyordu.

Şu ana kadar tek açamadığım oyun Detroit: Become Human. Hiç açılmıyor.

Aldıktan sonra "Intel Driver&Support Assistant" programını bilgisayarınıza yükleyin. Sürücü güncellemelerini yapın.
Direct X9 oyunları açıyor mu?

Daha öyle aşırı bir albenisi yok yükseltme için kart arıyorsanız ikinci elden 6700XT önerebilirim fakat hazır sistem alıyorsanız alınabilir tabii, sorunları çözülmüş oyun performansı büyük oranda artmış ve hala armaya devam eden güzel bir kart.

Kardesim 1 seneyi geçiktir kullanıyorum harika bir kart. Bu arada bir arkadas sorundan bahsetmiş. "Detroit Become Human'ı sorunsuz oynadım ve bitirdim açılmıama olayı düzelmiş sanırım" Batman Arkham Knight tarzı oyunlarda sorun yasamıstım ben. O da cok eski doğal. Güncellemeler geldikçe kart verimliliği cok cok arttı. İşlemcide iyiyse render için harika. Oyunları da 2K kalitede cok rahat oynayabiliyorum. Bir problem yasaammadım hiç. Tabii elektronik şans işi biraz da. Sorun yaşayanlarda olmuştu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı